28 Eylül 2012 Cuma

Fantezi İç Giyim Ürünlerinde Online Kampanyalar


Seksi İç Giyim: Fantezi İç Giyim Ürünlerinde Online KampanyalarKadının ve erkeğin arasında var olan,etkilemek ve etkilenmenin önemli şartı seksi olmak ve seksi görünmek. Çok güzel olmak, çok açık giyinmekle asla seksi olunmuyor. Basitliğe kaçan aşırı açık ve erotik kıyafetler çekici değil itici bulunuyor çoğu kişi tarafından.Yerinegöre sütyenin desteklediği göğüslerin gömleğinaçık kalan düğmelerinden bir kısmının görünmesi bile çok erotik bir görünüm yaratabiliyor, önemli olan dozunu iyi ayarlamak.

Seksi Çağrıştıran İç Çamaşırları

Erotik çamaşır denildiğinde jartiyer, bustiyer, baby doll, dantelli ve transparan külot ve sütyen takımlar, gecelikler akla geliyor. Bol dantelli siyah veya kırmızı bir mini geceliğin çekiciliği tartışılamaz. Ya da dantelli bir jartiyer ve üzerine giyilen yine dantelli veya transparan sütyen külot rengi ne olursa olsun son derece erotik bir gece giysisi. Tüm markaların farklı ve çok seksi koleksiyonları bulunuyor. Uçuk fiyatları ve son derece seksi modelleri ile Agent Provocateur markası bu tarz ürünlerde bir numara. Bir çok ünlü film yıldızı, ses sanatçısı ve milyarder bayanların kullandığı marka binlerce modelde ürün tasarlıyor.

Seksi İç Giyim Markaları ve Modelleri

Seksi İç Giyim Markaları ve ModelleriAgent Provocateur’un başını çektiği bu tip koleksiyonları Triump, Berrak, Kom , Yeni İnci, Anıl ve daha bir çok marka tasarlıyor. Agent Provocateur’un onlarca farklı ve erotik korsesi bulunuyor. Dantellerle, tüllerle tasarlanmış ürünler hem inceltip vücudu şekillendiriyor hem de daha çekici bir güzellik sağlıyor. Çoğunda dantel, şifon, tül ve destekler kullanılmış. Siyahın ağırlıkta olduğu modellerde gelinler için hazırlanmış beyazlar da bulunuyor. Vücudu adeta bir kum saati şekline sokan bu korseler önden yada arkadan kopça ile kapatılıyor. Dantelleri daha farklı ve güzel göstermek için ise altına ten rengi astar konulmuş. Jartiyerlerle kombinlendiğinde karşı konulmaz bir cazibe yaratıyor.Öylesine güzel ve farklı modelleri var ki gece kıyafeti olarak bile kullanılabiliyor. Markanın birbirinden güzel sütyen ve külotları da bulunuyor. Özel gecelerde jartiyer ilavesi ve bel korseleri ile kullanıldığında çok farklı bir görünüm çıkıyor ortaya. Playsuit markanın en can alıcı koleksiyonu. Erotizmi tamamen yansıttığı bu koleksiyonda kırmızı ve siyah renk kullanılmış. String külotlar ve bantlarla süslenmiş badylerin üst kısmında sütyen yok. Sadece göğüs uçlarını kapatan düz ya da püsküllü minik parçalar kullanılmış. La Saude markasına ait bustiyerlerin göğüs kısmı dantelli, arkası tül ve boydan boya kopçalı. Laura Baresseagatha BST isimli jartiyerin uzun kesim tasarlanmış. Siyah ve kopçalı ürün dantel detaylarla hareketlendirilmiş, %85 polyester, %15 elastan. Reflections Honeymoon Bustiyerin bedenkısmı dantelli sutyen kısmı ise düz. Bu özellik ürüne ayrı bir hava katıyor. Jartiyer modelleri de oldukça farklı markalarda farklı modellerde üretilmiş. Nurteks jartiyerler 5’li takı olarak satılıyor. Sette sütyen, külot, jartiyer kemeri, çorap ve askı bulunuyor. Bu da çoklu kullanım imkanı sağlıyor. Bazı modellerinde fır fır detaylı jartiyer kemerleri hem yaramaz hem de erotik bir görünüm sağlıyor. Gecelikler erotik kıyafetlerin içinde en rahat buna rağmen en çekici görünüm veren giysiler. Anıl birbirinden şık gecelik modelleri ile son derece çekici görünüm yaratıyor. Geceliklerini genelde stringle tamamlayan marka siyah ve kırmızı renklere ağırlık vermiş. Transparan tül veya dantel kullanılarak hazırlanmış modeller sırtta çapraz askılı, bek ve göğüs dekolteli bir çok modelde tasarlanmış. Berrak markasına ait 2402 modeli evde de çekici olmayı sağlayan bir model. Siyah mini şortu ve omuzdan bağlamalı üstü dantelli atleti ile hem rahat hem çekici bir görünüm sağlıyor. Siyah uzun gecelik modeli 2612 uzun ve yırtmaçlı, göğüs kısmı ise korsajlı.

Online Mağazalar ve İndirimler

Beyazkutu.com adlı online mağaza seksi iç giyim ürünlerini mağazasında satıyor. İndirim fırsatları ve üyelerine 20 TL beyaz puan hediye eden mağazada oldukça fazla çeşit bulunuyor. Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Agent Provocateur farklı ve çekici modellerini kendi online satış mağazası Agentprovocateur.com’da satıyor. Sık sık %50’ye varan indirimler yapan mağaza sezon sonunda da özel indirimler yapıyor. Online satışın en büyük ve en çok çeşit bulunduran mağazalarından Zidaya.com Miorre, Anıl, Orkide, Suwen, Anıt, New Bride ve daha bir çok Türkiye ve Dünya’da ünlü markaların iç çamaşırlarını satıyor. Üyelerine 50 TL hediye çeki sunan mağazada kargo da ücretsiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder