28 Eylül 2012 Cuma

Markafoni Akıllı Sepet Uygulaması

Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni, akıllı sepet uygulamasıyla bir yeniliğe daha imza atıyor. Akıllı sepet uygulamasına geçen ilk özel alışveriş kulübü olan Markafoni’de artık farklı kampanyalardan satın alınan ürünler için ayrı kargo ücreti ödenmeyecek.

Farklı kampanyalardan aldığınız her ürün için ayrı ayrı kargo ücreti ödemek tarihe karışıyor! Müşteri memnuniyetine yüzde yüz önem veren ve bu yönde sürekli yatırımlar yapan Markafoni, hayata geçirdiği bir yenilikle özel alışveriş kulüpleri arasında bir kez daha yeni bir dönem başlattı. Tüm kampanya ve ürünlere akıllı sepet uygulamasını getiren Markafoni, üyelerine benzersiz bir alışveriş deneyiminin kapılarını araladı. Markafoni, her kampanya ve üründe sürekli geçerli olan bu yeni uygulaması ile sadece belirli kampanyalarda akıllı sepet uygulamasına giden alışveriş sitelerinden ayrılıyor.
Tüm kampanyalar tek sepette!
Akıllı sepet uygulaması sayesinde Markafoni üyeleri, farklı kampanyalardan almak istedikleri ürünleri tek bir sepette birleştirebilecek. Üyelerin kargo masraflarını ciddi ölçüde azaltan ve alışveriş deneyimini kolaylaştıran akıllı sepet uygulaması ile üyeler alışverişin keyfine varacak. Siz de Markafoni’ye özel bu uygulama sayesinde, alışveriş tutkunuzu doyasıya yaşabilirsiniz.


     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder