21 Ekim 2012 Pazar

Bayramda Ağızlar Saray Ürünleriyle Tatlanıyor


Kaliteli ve zengin ürün çeşidi ile dikkat çeken Saray, Kurban Bayramı’nda da ağızları tatlandırıyor. Kurban Bayramı’nda klasik marka ile özdeşleşmiş çikolata ve misafire ikram edilecek çikolataların dışında şeker çeşitlerinden oluşan ve markayı en iyi anlatan bir portföy oluşturan Saray, özellikle raflarda Saray Roll Rex, Saray Cevher, Saray Cevher Ball, Saray Seyr-i Sefa ve Saray Sazende ürünleri ile öne çıkacak.

Saray Sazende  Bayramların vazgeçilmezi çikolata ve şeker satışları Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte hız kazanmaya başladı. Bisküvi ve çikolata sektörünün ve aynı zamanda bayramlık çikolatanın önde gelen markalarından Saray da bu bayramda ürünleri ile ağızları tatlandırmaya devam ediyor.
Bayram için klasik marka ile özdeşleşmiş çikolata ve misafire ikram edilecek çikolataların dışında şeker çeşitlerinden oluşan ve markayı en iyi anlatan bir portföy oluşturan Saray, ulusal ve yerel mağazalarda Saray Roll Rex, Saray Cevher, Saray Cevher Ball, Saray Seyri-i Sefa ve Saray Sazende ürünleri ile öne çıkıyor. Birbirinden lezzetli ürünleri ile çikolata severlerin tercihi olan Saray, zengin ürün çeşidiyle de dikkat çekiyor. Misafirlerinize ikram edeceğiniz Saray’ın çikolataları aynı zamanda bayram ziyaretlerini de tatlandırıyor. Saray, kaliteli ve alternatifli ürünleri ile tüketicilere farklı seçenekler sunuyor.
Saray Holding AŞ bünyesinde bulunan Saray ürünleri satış ve dağıtımını gerçekleştiren Trend Emtia AŞ Genel Müdürü Nedret Özel, “Bayramlar bizim için ayrıca önem taşıyan ve farklılıklarımızı tüketicilerimize ürün lezzetlerimizle sunma fırsatları olarak gördüğümüz satış dönemleridir” diyerek, bayramdan yaklaşık üç ay öncesinden yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini söyledi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder