5 Ekim 2012 Cuma

Carrefour'da World'e özel 20 TL Worldpuan

CarrefourSA'da World'e özel toplam 200 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 20 TL Worldpuan fırsatı sizi bekliyor.


Taksit Kampanyası
2 Ekim - 5 Kasım 2012 tarihleri arasında Worldcard ile CarrefourSA ve CarrefourSA Expres'lerde yapılan  taksitli alışverişlerde 2 ay ekstre erteleme geçerli olacaktır. Kampanya Joker Vadaa menüsü üzerinden geçerlidir. Kampanyaya tüm Yapı Kredi Kartları,Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.
Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

Puan Kampanyası
2 Ekim - 5 Kasım 2012 tarihleri arasında Worldcard ile CarrefourSA ve CarrefourSA Expres'lerde toplam 200 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere    20 TL değerinde Worldpuan hediye. Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Kampanyaya tüm Yapı Kredi Kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Kampanyaya taksitli işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler, ve ticari kartlar dahil değildir. Kampanyadan kazanılan puanlar 10 Kasım 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 22 Kasım 2012'dir. Banka kartları için kazanılan puanlar 14 Kasım 2012'ye kadar yüklenecektir. Kampanya katılımı için CARREFOUR yazıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Banka kartları için katılım SMS'i gönderilmesine gerek yoktur. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için      0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'e SMS göndermelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder