21 Ekim 2012 Pazar

Emel Sayın, Kurban Bayramı’nda Güral Afyon’da


Güral Afyon Wellness & Convention, Kurban Bayramı için arefe gününden başlayarak zengin bir program sunuyor. Misafirlerini çeşitli aktivitelerle ağırlamaya hazırlanan Güral Afyon, Emel Sayın’ın yıllara meydan okuyan sesiyle de tam bir müzik ziyafeti yaşatıyor. Seslendireceği şarkılarla Güral Afyon misafirlerinin kulaklarının pasını silecek olan Emel Sayın, bayramın 3. günü sahne alacak.

Güral Afyon’un bayram sürprizi, Emel Sayın    Güral Afyon Wellness & Convention, hazırladığı zengin programla Kurban Bayramı’nı unutulmaz kılıyor. Arefe gününden itibaren düzenleyeceği aktivitelerle bayramı tam anlamıyla yaşatacak olan Güral Afyon, yılların eskitemediği ses Emel Sayın ile de misafirlerine müzik şöleni sunacak.
Sesi ve zengin repertuarıyla bayramı neşelendirecek olan Emel Sayın, Güral Afyon misafirleriyle bayramın 3. günü olan 27 Ekim Cumartesi akşamı buluşacak.
Çocuklu aileler için tam bir cennet
Güral Afyon Wellness & Convention, toplam 9.500 metrekare alana sahip spa merkezi, yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2.200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Kurban Bayramı’nı unutulmaz kılmak isteyenlerin kaçış noktası.
Spa alanında bulunan, termal jakuziler, Türk hamamı, aile hamamları, saunalar, buhar odaları, buz çeşmesi, dinlenme alanları, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen havuz gibi alanlar ailece keyifli bir tatil geçirmek isteyenlerin tek adresi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder