17 Ekim 2012 Çarşamba

Hattınızı Vodafone’a taşıyın 7/24 kazanın


Online alışverişin gülen yüzü 724tikla.com Türkiye’de bir ilke imza atarak telekomünikasyon sektörünün devlerinden Vodafone ile ortak bir proje gerçekleştirmeye başladı.

724Tıkla Vodafone İşbirliğiProje kapsamında, yetkili bir Vodafone Shop gibi 724tikla.com üzerinden Turkcell ve Avea operatörlerinden Vodafone’a numara taşınabilecek aynı zamanda da faturalı ve faturasız yeni Vodafone hattına sahip olunabilinecektir.

Tüm yeni Vodafone hattı açılışı ve Vodafone operatörüne geçiş işlemleri ücretsiz olmakla beraber ayrıca 31 Ekim 2012 tarihine kadar yapılacak devir işlemlerinde 724tikla.com üzerinde kullanılabileceğiniz çeşitli süprizler var.

Kampanya süresince, faturalı hattını Vodafone’a taşıyanlara 60TL, faturasız hattını Vodafone’a taşıyanlara 20TL hediye çeki verilecek olup hediye cekleri 724tikla.com’dan yapılacak alışverişlerde kullanılabilecektir.

Hattını 724tikla.com üzerinden Vodafone’a taşıyanlar her yönden kazançlı çıkıyor. Bu eşsiz kampanya hakkında detaylı bilgi için www.724tikla.com’da yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder