17 Ekim 2012 Çarşamba

Kotex’den 500 TL’lik Twits hediye çeki

Modern ve yenilikçi Kotex, değişim konusunda kadınlara ilham vermeye devam ediyor. Yeniliğin gücünü keşfeden kadınların tercihi Kotex; yeni uygulaması “Kendini Değiştir” ile de kadınların hayal güçlerini kullanarak 90 farklı saç modeli ile saçlarını, 121 benzersiz parçadan oluşan Twist Sonbahar-Kış koleksiyonu ile stillerini değiştirerek yepyeni bir tarz yaratmalarına yardımcı oluyor.

Her gün milyonlarca kadının en önemli sırdaşı olan Kotex, şimdi de farklılık isteyen kadınların kılavuzu oluyor. Kotex, sosyal medya üzerinden başlattığı yeni yarışması “Kendini Değiştir” ile tüketicilerine hayallerindeki tarzı yaratma imkânı sunuyor.

11 Ekim 2012 itibari ile Kotex’in Facebook sayfası www.Facebook.com/KotexTurkiye adresi üzerinden ulaşılabilinecek uygulama ile kadınlar; Twist’in farklı ve klişelerden uzak yeni koleksiyonu ile buluşurken farklı tarzlar yaratabiliyorlar. Ayrıca saç modellerini de 90 farklı saç modeli ile değiştirerek bambaşka bir stile kavuşma imkânı bulan kullanıcılar, değişimlerini Kotex sayfası üzerinden paylaşarak sürpriz hediyelerin de sahibi oluyorlar.

Değişim konusunda kadınlara ilham veren bu kampanya ile kazanan katılımcılar; her haftanın sonunda 10’larca Kotex bakım kutusu, bir ayın sonunda da 5 kişi Twist’ten 500’er TL’lik hediye çeki kazanıyor olacak. Jüri seçimi sonucunda belirlenecek yarışma birincisi ise sürprizlerle dolu, bir gün boyunca devam edecek Kotex değişim gününü keyifle yaşama imkânı bulacak.

Siz de bu keyifli uygulamanın değişimiyle hayatınıza farklı bir renk katmak ve Kotex’in hediyeleriyle şımartılmak için www.Facebook.com/KotexTurkiye’yi ziyaret etmeyi unutmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder