22 Ekim 2012 Pazartesi

Makyaj çantanız sonbahara hazır mı

Sonbahar makyaj trendlerine göre yazın canlı renkleri, yerini daha doğal, daha mat renklere bırakıyor. Sonbahar güzelliğini üzerinizde hissetmek için ihtiyacınız olan her türlü kozmetik ürünlerini ve parfümleri www.misspera.com’da bulabilirsiniz.
Lancome RujDoğanın kendini yenilediği sonbahar günlerinde siz de yeni bir görünüşe kavuşmaya ne dersiniz? Markafoni’nin kozmetik ve parfüm sitesi MissPera.com, sonbahar makyaj trendlerini yakından takip edip bizzat uygulamak isteyenler için, çeşit çeşit ürün ve öneriler sunuyor. 

Soğuk havaların etkisiyle solgun görünmek istemiyorsanız, MissPera.com’da 36.90 TL’ye satışa sunulan Inglot AMC Blush 56 pembe allık ile pembemsi yanaklar yaratabilirsiniz. Berenizin altına hapsetmek durumunda kaldığınız saçlarınızı eğlenceli örgülerle hareketlendirmek için MissPera.com’un yüzde 26 indirimle, 49.90 TL’ye sunduğu Alterna Caviar Anti Aging Beach saç spreyini kullanabilirsiniz. MissPera.com koyu renkli kışlık kıyafetlerini renkli tırnaklarla hareketlendirmek isteyenler için 20.90 TL’ye Crazy Nails 216 Beyaz ve 18.90 TL’ye Nail Enamel 036 Bordo başta olmak üzere rengarenk oje seçenekleri sunuyor. 

Sonbaharda anlamlı gözlerinizle romantizm yaşamak istiyorsanız, kahve tonlarından mavi ve yeşil tonlarına kadar farklı seçenekler sunan MissPera.com’un göz makyaj ürünlerine bakabilirsiniz. Lancome, L’oreal, Maybelline, Inglot ve Innova gibi markalara yer veren MissPera.com ile gözlerde kelebek etkisi yaratmak çok daha kolay. Bordo tonlarında dudaklarla göz kamaştırmak isteyenler için ise MissPera.com, 99.90 TL’ye Chanel Rouge Allure 71 Fatale’i sunuyor. Soğuk havalarda çatlayan dudaklarınızı onarırken renklendirmek de isterseniz, MissPera.com’un yüzde 27 indirimle, 64.90 TL’ye sunduğu Lancome L'Absolu Classic Lipstick 131 Pense A Moi tam size göre.

Türkiye’nin her yerine ücretsiz ve hızlı kargo gönderimi yapan, uygun fiyatları ile dikkat çeken MissPera.com; mağaza mağaza gezmeden, kolay, keyifli ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Sonbaharda da güzelliğinizi garantilemek için www.misspera.com’u ziyaret edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder