21 Ekim 2012 Pazar

Pegasus’un Lviv ve Dubai Uçuşları Başladı


Pegasus Hava Yolları, 17 Ekim’de başlayan Lviv ve 18 Ekim’de başlayan Dubai uçuşları ile misafirlerini 25 ülkede 59 noktaya uçuruyor.


Pegasus  Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları’nın en yeni destinasyonları olan Lviv ve Dubai’ye uçuşları başlıyor. 17 Ekim’de başlayan Lviv ve 18 Ekim’de başlayan Dubai ile birlikte Pegasus Hava Yolları’nın uçuş ağı tam 59 noktaya genişlemiş oluyor.
Toplam 25 ülkeye, yurt içinde ve yurt dışında toplam 59 destinasyona uçan Pegasus’un, Lviv ve Dubai’ye gerçekleştirilecek seferleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenlenen bir tören ile başladı.
Pegasus’un Ukrayna’daki üçüncü uçuş noktası Lviv’e uçuşları 17 Ekim’den itibaren başladı
Pegasus Hava Yolları’nın Kharkiv ve Donetsk’den sonra Ukrayna’daki üçüncü destinasyonu olan ve UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’ne kayıtlı olmasıyla dikkat çeken Lviv ile İstanbul arasında gerçekleştirilecek seferler 37.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pegasus misafirlerinin beğenisine sunuluyor.
İki ülke arasında imzalanan işbirliği anlaşmasına paralel olarak, 1 Ağustos’tan itibaren Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasını kaldıran Ukrayna, Pegasus misafirleri için farklı bir alternatif oluyor.
Pegasus misafirleri Lviv’den Türkiye’de, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun ve Trabzon’a; yurt dışında ise, Almatı, Berlin, Beyrut, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Kuzey Kıbrıs, Londra, Marsilya, Tahran, Tel Aviv ve Tiflis’e bağlantılı olarak uçabilecekler.
Zenginliğin ve modernliğin sembolü Dubai’ye ilk uçuş 18 Ekim’de gerçekleşti
Modernliği ve oryantal ezgileri iç içe barındıran Dubai, cazibesiyle seyahat severleri büyülüyor. Pegasus Hava Yolları’nın yeni destinasyonu Birleşik Arap Emirlikleri’nin parlayan yıldızı Dubai’ye seferler 18 Ekim’den itibaren başladı. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşecek uçuşların biletleri, 79,99 Euro’dan; Dubai’den gerçekleşecek uçuşların biletleri ise 99,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pegasus misafirlerine sunuluyor.
Pegasus misafirleri, Dubai’den Türkiye’de Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman,  Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay,  İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van’a; yurt dışında ise Amsterdam, Almatı, Basel, Batum, Berlin, Beyrut, Bologna, Brüksel, Bükreş, Donetsk, Düsseldorf, Kharkiv, Kuzey Kıbrıs, Kopenhag, Londra, Lyon, Lviv, Marsilya, Münih, Milan, Omsk, Paris, Priştine, Roma, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Üsküp, Viyana ve Zürih’e bağlantılı olarak uçabilecekler.
Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder