17 Ekim 2012 Çarşamba

Yenilenen Enmoda.com şimdi çok daha iddialı


Hisselerinin yüzde 75’i Markafoni tarafından satın alındıktan sonra hızlı ve köklü bir yenilenme sürecine giren Enmoda.com yeni konseptiyle online moda dünyasına güçlü bir giriş yaptı.


Ünlü moda tasarımcısı Mehtap Elaidi’nin yönetimindeki tasarım ekibiyle kendi markasının koleksiyonlarını yaratan Enmoda, Türkiye’nin bir numaralı online moda merkezi olmayı hedefliyor.

Markafoni ve Doğuş Grubu ortaklığında faaliyet gösteren Enmoda.com yenilenen konseptiyle Türkiye’de online moda dünyasındaki dengeleri alt üst edecek! Markafoni tarafından hisselerinin yüzde 75’inin Nisan 2012’de satın alınmasından sonra hızlı ve köklü bir değişim sürecine giren Enmoda.com, yeni yüzüyle moda dünyasında çığır açacak. Enmoda’yı Türkiye’nin “asos”u yapma hedefiyle yola çıkan Markafoni, online moda alışveriş sektörünün en büyük yatırımını hayata geçiriyor. Enmoda.com’un 3 yıl içindeki hedefi Markafoni’nin toplam cirosunun yüzde 20’si kadar ciro yapmak. 

Kendi markası olan moda alışveriş sitesi: Enmoda.com!
Ünlü moda tasarımcısı Mehtap Elaidi’nin yönetimindeki tasarım ekibi ile kendi koleksiyonlarını yaratan Enmoda.com, tasarım sürecinde en son moda trendlerini gerçekleştirdiği detaylı pazar analizleri ile harmanlıyor ve bu bilgiyle tasarımlarına yön veriyor. Moda ve kaliteyi en üst noktada buluşturan Enmoda marka ürünlerin tamamı Enmoda.com satınalma ekibi tarafından Türkiye’de, düzenli olarak denetlenen tesislerde, uluslararası kalite standartlarında ürettiriliyor. Enmoda etiketli ürünler, modayı yakalarken kaliteden ve uygun fiyattan vazgeçmeyenlerin bir numaralı tercihi olacak. 

Enmoda.com kendi markasını yaratmasının yanı sıra, bünyesinde bulundurduğu seçkin moda markaları ve yüksek hizmet kalitesiyle de benzerlerinden ayrılıyor. Enmoda.com’u Türkiye’nin bir numaralı online moda merkezi haline getirmeye kararlı olan Markafoni ve Doğuş Grubu, bu strateji çerçevesinde kendi kategorilerinde öne çıkan marka ve tasarımcıları sürekli olarak bünyesine katmaya ve kullanıcılarına sunduğu alışveriş deneyimini her gün daha da ilginç ve avantajlı hale getirmeye devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder