29 Eylül 2012 Cumartesi

Gelin ve damada takı yerine pastırma ve sucuk

Düğün Kayseri’de olunca, dünyaca ünlü pastırma ve sucuklar bu kez takı oldu. Kayseri’de düğüne giden pastırmacı, çifte takı yerine vakumlayıp poşetlediği hediyelik pastırma ve sucuğu taktı. Düğüne katılanlar ise bu ilginç takı karşısında şoke oldu.

İlginç takı olayı Kayseri’de yaşandı. Tabi Kayseri deyince akla ilk gelen pastırma ve sucuk oluyor. Gülsüm-Fatih Şahin çiftinin düğününe giden pastırmacı da böyle düşünüp sürpriz yapmak istemiş olmalı ki, çifte takı yerine vakumlayıp poşetlediği hediyelik pastırma ve sucuğu taktı. İlginç takılar görenleri şaşkına çevirirken çift düğünün ilerleyen dakikalarında boyunlarına takılı pastırma ve sucukla oynadı.
Kayseri’nin dünyaca ünlü pastırma ve sucuğu bu kez düğünde takı oldu. Esnaf Mustafa Türkmen, komşusunun düğününde herkese sürpriz yaptı. Mustafa Türkmen, yıllardır müşterileri için kokmaması için vakumlayıp poşetlediği hediyelik pastırma ve sucuğu, bu kez katıldığı düğünde gelin ve damada takı olarak sundu. Mustafa Türkmen’in bu hareketi karşısında şaşıran Gülsüm ve Fatih Şahin çifti, günün anısına fotoğrafta çektirip, boyunlarında asılı olan pastırma ve sucuklarla müzik eşliğinde oynadı.

KAHVALTIDA YİYECEĞİZ

İlginç takıya şaşıran çift, "Altından daha değerli olan pastırma ve sucuğu sabah kahvaltısında afiyetle yiyeceğiz. Takı için teşekkür ederiz" derken, Mustafa Türkmen ise, "Ben Kayseri’de sucuk pastırma işi yapıyorum. Müşterilerim yıllardır pastırma ve sucuktan 'altın' diye bahsediyor. Ben de öyle bir sürpriz yapayım dedim" diye konuştu.

Kayseri Sucuğu mu? Afyon Sucuğu mu?

Şahin Sucuk deneyimim: Öncelikle söylemeliyim ki Kayseri sucuğu pişerken kendini bırakıyor. Yani bıçak şekli kaybolup, et haline geri dönüş yapıyor. Tad olarak baharat ağırlıklı ve ev yapımı havası var. İyi pişmesine rağmen yumuşaklık kaybı yaşamadı. Bıraktığı yağ oranı çok fazla. Tavadaki yağı süzmek durumunda bile kalınabiliyor. Sevdiğim sucuklarda aradığım sostan kaynaklı hafif ekşimsi tadı pek yakalayamadım. Ancak kaliteli olduğunu ilk lokmada anlıyorsunuz. 

İkbal deneyimim: Şahin sucuğa göre çok daha az yağ bıraktı. Pişerken şekil değişikliğine uğramadı, bombeli bir hale girmedi. Yumuşaklık kaybı yok ve o kaliteli sucuklardaki ekşimsi tadı bana hissettirdi. Her iki sucuğun da vakumlu falan olmadığını varsayarsak, ikisinin de gevrekliği oldukça iyi düzeydeydi. Afyon sucuğunun baharatının kıvamı daha iyi geldi. Kayseri sucuğunda baharat tadı ve kokusu etin önüne geçmiş gibi görünüyordu. Ancak Kayseri sucuğunun da sarımsak yoğunluğu beni cezbetmedi değil. İki il arasındaki tatlı sucuk rekabetinde ben farklı bir yorumda bulunacağım. 

Deneyimime göre Afyon sucukları kahvaltı için daha ideal. Yani daha az yağ, daha az baharat ile kahvaltınızda bünyenizi zorlamadan tüketebileceğiniz bir tadı var. 

Kayseri sucuğu ise daha çok ekmek arası, ya da kaçamak atıştırmalık için gün içinde öğün arası olarak pişirilip yenilesi bir ürün. Kahvaltıya pek yakışmaz. 

İkisinden birini almak zorunda kalsam ben damak tadımdan yola çıkarak yağ oranı ve tad olarak Afyon sucuğunu seçerim. Ama akşam sadece sucuk ekmek yemek durumundaysam bu tercihimden cayabilirim. 

İki ilimizde bu işi iyi yapıyor. Afyon daha çok sanayi yönünden sucukla iç içeyken, Kayseri ise geleneksel bir yönden sucuğa bağlı. Bunun için marketlerden alırken, Afyon sucuğu; sipariş ile getirtirken Kayseri ev yapımı sucuğu tercih etmekte yarar var.
 

TEB İnternet Şubesi'ne Girin, Kahve Dünyası'ndan %10 İndirim Kazanın!

TEB İnternet Şubesi’inden Kahve Dünyası Sanal Mağaza’da ister tüm alışverişlerde %10 indirim, ister 30TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı.

Hemen TEB İnternet Şubesi’ne girin, Kampanyalar menüsü Kahve Dünyası sayfasından katılım kodunuzu alın,www.kahvedunyasi.com/sanalmagaza adresinden yapacağınız tüm alışverişlerde ister %10 İndirim ister 30TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatını yakalayın.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanyalar Kahve Dünyası’nın online alışveriş sitesi http://www.kahvedunyasi.com/sanalmagaza/ adresinde, tüm kategorilerde geçerlidir
  • Müşteri Kampanya dahilinde ister 30 TL ve üzeri alışverişlerde kargoyu ücretsiz alma avantajından, isterse %10 indirim avantajından yararlanabilir.
  • 2 kampanya tek bir siparişte kullanılamamaktadır. Kampanyalardan birinin seçilmesi gerekmektedir.
  • Müşterinin kampanyadan yararlanması için TEB İnternet Şubesi’nden alınan kod ile http://www.kahvedunyasi.com/sanalmagaza/ adresinden alışveriş yaptıktan sonra “Sipariş Bilgileri” sayfasındaki “Kupon Kodu” alanına girilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya 24 Eylül – 24 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyalar Kahve Dünyası'nın online alışveriş sitesi http://www.kahvedunyasi.com/sanalmagaza/ adresinde geçerlidir, Kahve Dünyası şubelerinde geçerli değildir.
  • Haftanın her günü geçerlidir. Cumartesi öğleden sonra ve Pazar günü verilen siparişler, pazartesi günü kargoya verilir.
  • Tüm Türkiye'ye kargo gönderimi gerçekleştirilmektedir.
  • %10’luk indirim fırsatında kargo ücreti tehsil edilecektir.
  • Bir müşteri dilediğin kadar kupon alabilir, kampanyadan birden fazla kez her seferinde yeni kod almak koşuluyla yararlanabilir.
  • www.kahvedunyasi.com/sanalmagaza adresindeki diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
  • Kampanya kuponlarının son kullanım tarihleri 15 Aralık 2012’dir. Bu tarihten sonra kullanılmayan kuponlar geçerliliğini yitirecektir.
  • TEB ve Kahve Dünyası Kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. 

Metro'da World'e Özel 50 TL'ye Varan World Puan Hediye!

Metro'da World'e özel 250 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 25 TL Worldpuan, 500 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 50 TL Worldpuan hediye!

Kampanya Detayı:
  • 27 Eylül - 11 Ekim 2012 tarihleri arasında, World ile Metro mağazalarında yapılacak 250 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 25 TL Worldpuan, 500 TL ve üzeri tek çekim alışverişe de 50 TL Worldpuan hediye edilecektir. 
  • Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilecek olup tek çekim alışverişlerden en yüksek tutarlı olanı üzerinden Worldpuan kazanacaktır. 
  • Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında geçerlidir. Kampanyaya taksitli işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler, toptan TL/dakika, tütün ve içki alışverişleri, iade işlemleri, TLcard ve World Business kart dahil değildir. 
  • Kampanyadan kazanılan Worldpuan'lar 20 Ekim 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup, Worldpuan'ların son kullanım tarihi 31 Ekim 2012'dir. Kampanya katılımı için METRO yazıp bir boşluk bırakarak, kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. 
  •  Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,50 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,40 TL'dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'e SMS göndermelidir. 
  • Bu kampanya Metro Gross Marketler’de yapılan başka bir World kampanyası ile birleştirilemez.

VOLKSWAGEN FİNANS FAİZ İNDİRİM KAMPANYASI


Kampanya kapsamında Volkswagen Binek ve Volkswagen Ticari araçlar için yüzde 0,94’ten başlayan oranlarda kredi imkânı sunuluyor. 
Volkswagen Binek otomobil ve Volkswagen Ticari araçlar için 0-60 ay arası kredi faiz oranları yüzde 1,04’ten başlarken kredi kapsamında vdf sigorta ürünlerinden ikisinin krediye eklenmesi durumunda oranlar 0,94’e kadar düşerek daha da cazip hale getirilmesi amaçlandı. 

Kampanyadan yararlanan Volkswagen müşterileri faiz indiriminin yanı sıra Vdf sigortanın sunduğu Uzatılmış Garanti, Kredi Koruma Sigortası ve Volkswagen Kasko hizmetleri de sunulacak.

Volkswagen Kasko’yu da kredilerine ekleyen müşteriler hem araç kredisini hem de Volkswagen’e özel kaskoyu tek ödeme planında birleştirebilecek

Ayrıntılı bilgi volkswagen web sitesi ve volkswagen yetkili satıcılarında

VW AMAROK OTOMATİK TÜRKİYEDE SATIŞTA


Volkswagen’in Pick up sınıfındaki ilk aracı olan Amarok, şimdi otomatik şanzımanlı seçeneğiyle Türkiye’de. 2,0 litrelik turbo dizel motora sahip Amarok Otomatik, 180 PS’lik gücü, sürekli 4 tekerlekten çekiş özelliği ve sınıfında tek olan 8 ileri otomatik şanzımanıyla son derece iddialı. 
Volkswagen Ticari Araç, Amarok modelinin otomatik şanzımanlı seçeneğini satışa sundu. Volkswagen markasının ve Avrupalı bir üreticinin Pick up sınıfında ürettiği ilk araç olma özelliğine sahip Amarok’un otomatik şanzımanlı versiyonu, 2,0 TDI 180 PS’lik motorla, Highline donanım seviyesinde ve 76 bin 680 TL anahtar teslim fiyatla alınabiliyor. 

Sunduğu üstün performans, güvenlik ve konfor özelliklerinin yanısıra, sınıfında bir ilk olma özeliğine sahip 8 ileri otomatik şanzımanıyla fark yaratan Amarok Otomatik, manuel versiyonda olduğu gibi verimli, güçlü ve konforlu bir sürüşü garanti ediyor. 

Volkswagen’in motor teknolojisinin güçlü ve verimli örneklerinden biri olan 2 litrelik Common Rail Turbo dizel enjeksiyon (TDI) sistemi, çift turbonun işlevi bakımından Transporter ve Crafter modellerindekiyle aynı olmakla birlikte, Amarok’un montaj konumuna göre yapısal değişiklikler içeriyor. 

Amarok Otomatik, 1.750 devirde 420 Nm’lik muazzam bir tork değeri sunarken, ortalama 8,2 litre yakıt tüketimi değeriyle de sınıfının en etkileyici değerlerine imza atıyor. Gücü otomatik kontrol edin Volkswagen Amarok Otomatik’te kullanılan Torsen arazi şanzımanı, Amarok için yeniden tasarlandı ve üretildi. 

Amarok için geliştirilen bu 8 ileri tam otomatik şanzıman, yeni teknoloji sayesinde DSG şanzımanda olduğu gibi daha seri, daha sarsıntısız ve daha tasarruflu vites geçişleri sağlıyor. 4Motion, sürekli 4 tekerlekten çekiş sağlarken, ön ve arka akstaki çekiş gücüne göre tork dağılımını 60:40 – 20:80 aralığında ayarlayan şanzıman, normal şartlarda güç 40:60 şeklinde bir dağılımla çalışıyor. 

Tasarımıyla da etkileyici Amarok Otomatik, teknolojisi ve sürüş dinamiklerinin yanısıra, off-road ve römork kullanımı için son derece ideal bir tasarıma sahip. Sportif ve göz alıcı çizgileriyle dikkat çeken Amarok Otomatik’in Highline donanım seviyesinde, krom çıtalı gövde rengi dolgulu geri dönüşümlü tamponlar, krom kaplamalı basamaklı arka tampon ilk planda göze çarpan özellikler. 

Elektrik kumandalı ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ayarlı halojen farlar, alaşımlı jantlar, gövde rengi kapı kolları, kısmi krom kaplamalı yan aynalar, krom çerçeveli ön sis farları, krom kaplı ön panjur ve karartılmış arka camlar ve standart sunulan arka park mesafe sensörü Amarok’u etkileyici bir görünüme kavuşturuyor.milliyet

5 Yaşa 5 Ayda 5 Captiva Cepa'da!

CEPA Alışveriş Merkezi, bu yılın dev kampanyası olarak; 5 ayda tam 5 adet 2012 model Chevrolet Captiva hediye ediyor! 15 Eylül 2012 - 16 Şubat 2013 tarihleri arasında Cepa Kart'ınız ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapın çekilişe katılın...

2012 yılında 5. yaşını dolduran CEPA Alışveriş Merkezi, bu yılın dev kampanyası olarak; 5 ayda tam 5 adet 2012 model Chevrolet Captiva hediye ediyor! 5. yaş kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen bu dev kampanyaya katılmak için Cepa Kart sahibi olmak yeterli. Cepa Kart ise anında ücretsiz olarak Danışma bankosundan temin edilebiliyor. Kart sahiplerinin yapması gereken tek şey; CEPA Alışveriş Merkezi’nde bulunan tüm mağaza, stant ve kiokslardan kampanya dönemi içinde aynı gün içinde 100 TL ve üzerinde alışveriş yapmak! İki ayrı çekilişle verilecek olan 5 Captiva’dan, ilk üç adedi 20 Aralık 2012 tarihinde Milli Piyango ve Noter yetkililerinin katılımıyla yapılacak olan çekilişle sahiplerini bulacak. Diğer iki Chevrolet Captiva çekilişi ise 21 Şubat 2013 tarihinde. Ayrıca CEPASO üyesi üniversite öğrencileri her 100 TL’lik alışverişleri karşılığında 2 adet çekiliş hakkı elde ediyor.


Türk Telekom’lulara Pirelli’de %20 İndirim!

21 Eylül – 21 Kasım 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan Pirelli yetkili satıcılarında otomobil, 4x4 ve ticari araç lastiği alışverişlerinde %20 indirim uygulanacaktır.



Pirelli Kampanya Kuralları:

*Kampanyadan, Türk Telekom ev telefonu ve Avea müşterileri faydalanabilir.
*Kampanya sadece kampanyaya katılan Pirelli yetkili satıcılarında geçerlidir.
*Kampanya otomobil, 4x4 ve ticari araç lastiklerinde geçerlidir.
*Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.
*Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Pirelli, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.’de saklıdır.

Pirelli Kampanyasından Nasıl Yararlanabilirsiniz?

21 Kasım 2012 tarihine kadar Türk Telekom ev telefonu müşterileri PIRELLI boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını 6616’ya (örnek: PIRELLI 2121234567), Avea’ lılar ise PIRELLI yazıp 5060’a kısa mesaj göndererek kampanyadan faydalanabilir. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. Avea kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar. 6616’ya gönderilen mesajlar bağlı olunan operatör tarifesine göre 1 standart SMS ile ücretlendirilir. 

Media Markt indirimleri Ekim 2012



Media Markt mağazalarında indirim günleri sürüyor. 2012 Ekim ayına özel Media Markt indirimlerini aşağıda bulabilirsiniz.
Media Markt Mersin İndirimleri
Sony 40BX420 LCD TV 1199 TL yerine 899 TL
Samsung 32EH5000 LED TV 949 TL yerine 779 TL
Samsung 40 EH5000 LED TV 1099 TL
Asus X101CH Dizüstü Bilgisayar 699 TL yerine 499 TL
LG 55LM640 3D LED TV 3699 TL yerine 3399 TL
Dell H51164872P I7 Dizüstü Bilgisayar 2599 TL yerine 1899 TL
Sony Playstation 3 Oyun Konsolu 749 TL yerine 579 TL
Media Markt Ankara
Sony SVE1511W1EB Dizüstü bilgisayar 1999 TL yerine 1499 TL
Asus Me171-1B024A 7 Tablet – Cep telefonu 1299 TL
Lenovo G580-59332777 Dizüstü bilgisayar 899 TL yerine 699 TL
LG 22Ls5400 LED TV 799 TL yerine 499 TL
LG 42Ls5600 LED TV 1599 TL yerine 1249 TL
Sony KDL46HX750BaE2 LED TV 3999 TL yerine 2999 TL
Sony PS3 320GB K SILVER – DS3 SILER Oyun konsolu 999 TL yerine 849 TL
Media Markt Eskişehir
Samsung WF 6600 N2 Çamaşır makinesi 799 TL yerine 549 TL
Indesit Taan 6 Fn no-Frost buzdolabı 1099 TL yerine 799 TL
Altus aL 434 Bulaşık makinesi 599 TL yerine 479 TL
Samsung Us 32eH 6030 Led TV 1199 TL yerine 979 TL
Samsun g Ue40es5500 Led TV 1599 TL yerine 1349 TL
Samsung s 6500 Galaxy mini Cep telefonu 599 TL yerine 499 TL
Casio QV-r20 Dijital fotoğraf makinesi 239 TL yerine 189 TL
Lenovo 59332777 G580 Dizüstü bilgisayar 899 TL yerine 799 TL
Samsung NP305E5A Dizüstü bilgisayar 1599 TL yerine 1299 TL
Dell 4050-B45B45 Dizüstü bilgisayar 1499 TL yerine 1199 TL



Kar Lastiği Fiyatları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İtalya Napoli’de düzenlenen HABITAT örgütü tarafından düzenlenen 6. Dünya Kentsel Forumu’na katılarak döndüğü İstanbul’da havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakanlık Planlama Kurulu’nun üzerinde çalıştığı yönetmelikle kar lastiği zorunluluğu gelecek. Bu durumda kar lastiği fiyatları nasıl olacak? Rekabet edeceğini düşündüğümüz firmaları bu başlıkta sizlerle buluşturacağız.
Kar Lastiği Kampanyaları şimdiden başlayacak gibi gözüküyor. Zira Kadir Topbaş’ın bahsettiği yönetmelik çıktığı anda bir çok insan hali hazırda kullanmayı tercih etmedikleri kar lastiklerini almaya başlayacak.
Şu anda araştırmalarımıza göre bazı markaların binek araçlar için kış lastiği fiyat aralığı ise şu şekilde…
Bridgestone 150-280 TL
Michelin 155-340 TL
Lassa 120-310 TL
Falken 15-430 TL
Kış Lastiği Kampanyaları tahminimizce yönetmelik çıkar çıkmaz duyurulmaya başlayacaktır. Bu durumda bizlerde sizler için bize kış lastiği kampanyalı fiyatlarını ulaştıran markaların kampanyalarına bu bültenimizde yer vereceğiz.Kış Lastiği Kampanya 2012


28 Eylül 2012 Cuma

Zizigo Gnçtrkcll İndirimleri


Zizigo'da Gnçtrkcll'lilere özel yüzde 25 indirim


Yüzlerce marka ve binlerce ayakkabı ücretsiz kargo avantajıyla Zizigo'da gnçtrkcll'ilieri bekliyor..




gnctrkcll’liye zizigo.com’da % 25 indirim! Kampanyamızdan yararlanmak çok kolay! “Kampanya Şifreni Al” bölümüne cep telefonu numaranı girdiğinde kampanya şifren anında cep telefonuna geliyor! Cebine gelen bu şifreyle birlikte bir hafta içinde, zizigo.com’dan zevkine uygun her şeyi indirimli alabilirsin.
Zizigo, dünyaca ünlü markaların en yeni, en kaliteli ayakkabı modellerini ayağınıza seriyor... Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo’da, yüzlerce marka, binlerce ayakkabı modeli arasından, hayalini kurduğunuz ya da ihtiyaç duyduğunuz en seçkin ayakkabılara, uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Her stile hitap eden yeni sezon bayan, erkek ve çocuk ayakkabı modelleri arasından spor ayakkabı, bot, çizme, babet, topuklu ayakkabı ve abiye seçenekleri bir “tık”la sizin olabilir.

Markafoni Akıllı Sepet Uygulaması

Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni, akıllı sepet uygulamasıyla bir yeniliğe daha imza atıyor. Akıllı sepet uygulamasına geçen ilk özel alışveriş kulübü olan Markafoni’de artık farklı kampanyalardan satın alınan ürünler için ayrı kargo ücreti ödenmeyecek.

Farklı kampanyalardan aldığınız her ürün için ayrı ayrı kargo ücreti ödemek tarihe karışıyor! Müşteri memnuniyetine yüzde yüz önem veren ve bu yönde sürekli yatırımlar yapan Markafoni, hayata geçirdiği bir yenilikle özel alışveriş kulüpleri arasında bir kez daha yeni bir dönem başlattı. Tüm kampanya ve ürünlere akıllı sepet uygulamasını getiren Markafoni, üyelerine benzersiz bir alışveriş deneyiminin kapılarını araladı. Markafoni, her kampanya ve üründe sürekli geçerli olan bu yeni uygulaması ile sadece belirli kampanyalarda akıllı sepet uygulamasına giden alışveriş sitelerinden ayrılıyor.
Tüm kampanyalar tek sepette!
Akıllı sepet uygulaması sayesinde Markafoni üyeleri, farklı kampanyalardan almak istedikleri ürünleri tek bir sepette birleştirebilecek. Üyelerin kargo masraflarını ciddi ölçüde azaltan ve alışveriş deneyimini kolaylaştıran akıllı sepet uygulaması ile üyeler alışverişin keyfine varacak. Siz de Markafoni’ye özel bu uygulama sayesinde, alışveriş tutkunuzu doyasıya yaşabilirsiniz.


     

SeHa Bilişim


2009 yılı başında Bilişim ürünleri pazarlama ve Yazılım ürünleri Satış ve Servisi konusunda hizmet vermek üzere faaliyetlerine başlamıştır.
Bilişim ürünlerinin bir çoğunu stoklarında bulunduran firmamız, LOGO Yazılım ürünleri satışı, eğitimi, servis ve desteği dışında teknik serviste de kalite prensibi ile en hızlı şekilde müşterilerine hizmet vermektedir.
Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.
İlkesi kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.
Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
İşi Uzmanına Bırakın

İndirim Siteleri



Gezinomi “daha ucuza tatil bulan varsa farkını size iade edelim” diyor, üste Avantajix 20TL anında indirim kuponu (tıklayın görün) ve onun da üstüne %5 para iadesi veriyor.
- Yukarıdaki cümleyi yazdıktan sonra acaba yanlış mı yazdık diye bir daha okuduk: Yanlışlık yok, cümle doğru. En ucuz garantisi, üste de hem kupon hem para iadesi.
- Yok ben tatile çıktım da döndüm bile diyorsanız Yakala.co‘da bugün tatil fotoğraflarınız için bir fırsat var: Lukapu ile tatil fotoğraflarınızı kitap halinde basın 82,99TL yerine 35,10TL ödeyin. Avantajix’i saymazsak kazancınız %57.
SenDeGelVatandaş sitesi, ismiyle müstesna olmanın yanısıra üye olan herkese 15TL indirim çeki vermesiyle de takdirimizi topluyor. Üste Avantajix %5 para iadesi veriyor.
Lilabella.com 1 yaşına basmış, Avantajix %3,5 para iadesi veriyor ama Lilabella’daki indirimlerin yanında bizim verdiğimiz rakam devede kulak.

- Maça gitmek sinirlerinizi yoruyorsa şu sıralar PS3 FIFA 2013′ü deneyin. Markapon’dabugün 160 yerine 113TL, üste de Avantajix para iadesi var.

EV YAPIMI SUCUK


Sucuk Nasıl Yapılır (Ev Yapımı Sucuk Tarifi)
Kurban sonrasında elde kalan etleri değerlendirmenin en güzel yolu elbette sucuk yapmak olacaktır, gerçi biz düzenli olarak kendi sucuğumuzu kendimiz yapıyoruz. Ama kurban sonrasında eş dosta da istek üzerine yaptığımız oluyor. Kendi sucuğunuzu üretmenin hem aile olarak beraber çalışmaya katkısı, hem eğlencesi hem de zevki bambaşkadır. 
 
Öncelikle sucuk ile ilgili bazı teknik ve kimyasal özellikleri açıklamak gerekli. Kesilen hayvanların etlerinin bir anda tüketilmesinin mümkün olmadığı ve et tüketimi için her defasında hayvan kesmenin gereksizliği karşısında henüz elektriği keşfetmeyen kesmeyen insanoğlu eti saklamak için çeşitli yöntemler keşfetmiştir. Bu tekniklere kısaca bakarsak, tuzlama, kurutma, tütsüleme (ön pişirim), fermantasyon (mayalama), emülsifiyasyon.  Sucuk fermantasyon tekniği ile üretilen bir et ürünüdür. Kurutma tekniği ile üretilen ürünlere örnek olarak pastırma verilebilir. Diğer yandan tütsüleme yöntemi ülkemizde pek yaygın değildir. Emülsifiyasyon ise sosis ve salam gibi ürünlerin üretiminde kullanılmakta ülkemizde yaygındır. Emülsifiyasyon ürünler tütsüleme ve ısıl işlem uygulamasına tabi tutulur bunu da unutmamak lazım.
 
Fermantasyon yöntemi bir bakıma peynir, sirke veya şarap yapımına benzer.  Şöyle ki ürünün içerisinde kendisinden var olan maya veya dışarıdan eklenen mayalar ile ürün başkalaştırılarak (kimyasal reaksiyon) farklı bir ürün elde edilir ve orijinal ürüne göre daha uzun saklama ve kullanma süresine sahip olunur. 
 
Türk Tipi Sucuk denildiğinde baharat ve sarımsak ile fermantasyon sağlanmış sucuk anlaşılmalıdır. Sucukta söz konusu fermantasyon et içerisine konulan baharat ve sarımsak vasıtasıyla doğal yollarla bekletmek suretiyle yapılır. Marketlerden alınan fabrikasyon sucuklarda ise bu fermantasyon baharat kullanımına bırakılmaz ve ayrıca eklenen maya vasıtasıyla elde edilir. Bunun sebebi her bir partinin tadının aynı olmasıdır, aksi takdirde her bir parti sucuk birbirinden farklı olacaktır. Diğer yandan marketten sucuk alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer şey biçimi sucuğa benzese de bazı ürünlerin sucuk olmadığıdır. Eğer bir ürünün üzerinde “ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün” yazıyorsa bunun anlamı salam yaptık içine biraz kimyon koyduk anlamına geldiğidir. 
 
Bu detay bilgileri bir yana bırakırsak Geleneksel Yanpar Sucuğu yapımına geçebiliriz.  Önce malzemeler:
 
Malzemeler:
-8 kg.dana eti
-2 kg.iç yağı
-100 gr.acı toz biber
-125 gr.tatlı toz biber
-50 gr.yeni bahar
-50 gr.karabiber
-200 gr.kimyon
-200 gr.sarmısak
-200 gr.tuz
-10 metre kurutulmuş sucukluk bağırsak
(Malzemeler 10 kg. ete göre verilmiş olup yapılacak miktara bağlı olarak oransal azaltılıp veya çoğaltılabilinir.)

-Aynası ve bıçağı çıkarılmış, sucuk hunisi takılmış kollu, elle çevirilebilen kıyma makinesi. 

- Hassas tartı
- En az 2 yorulmak bilmez sucuk aşığı.
 
Sucukta etin her tarafını kullanmak mümkündür ancak bonfile gibi oldukça değerli kısımları burada harcamak gibi bir hataya düşmeyiniz. Diğer yandan en baba sucuklarda en az %5 oranında manda (öküz) eti katılır ama bu eti bulmak mümkün olmadığında sadece dana eti kullanacağız. Mersinli olmamıza rağmen sucuğa küçükbaş katmıyoruz bu arada. Tavsiyem sığırın döş etinin kullanılması ama herhangi bir yeri de olur. Burada önemli olan nokta, eti  ve etin içerisindeki yağları ayırıp bu iki kütleyi ayrı ayrı tartmak. Sucuk içerisinde En az %20’si en fazla %40’ı yağ olmalıdır. Zevke göre bu yağ oranları ayarlanmalıdır. Yağ oranı arttıkça mangal sucuğu tabir ettiğimiz yağı cazır cazır akan sucuk elde edilir. %40’tan fazla yağlı sucuk yapmayınız. (Türk gıda kodeksine aykırıdırJJ)
 
Etlerimizi yağdan ayırıp, tarttıktan sonra en büyük aynada kıyma çektiriyoru. Zevk meselesi olmakla beraber, kalın etli sucuk isteniyorsa büyük aynada (aynadan kasıt kıyma makinesinin delikli kısmıdır, kıymanın kalınlığını belirler), daha kıvamlı isteniyorsa orta aynada çektirilir, burada dikkat edilecek şey et ve kıyma ayrı ayrı kıyma makinesinden geçirilir ve kesnilikle en küçük aynada yani macun kıvamında çektirilmez. Yoksa macun kıvamında market sucukları gibi olur.
 
Elbette 8 kg eti kendiniz elde kıyma haline getirmeyin gidip kasapta çektirin. 10 kilo eti 5 liraya kıyma haline getirirler.  5 lira için o eziyete değmez, yada bizim gibi uzun vadeli yatırım yapıp ablanızın motorlu kıyma makinesine araklayınJJ
 
Elde edilen yağ, et, baharat, hafif tuzla iyice dövülmüş sarımsak geniş bir çelik tencereye konarak ameliyat eldiveni giyilmiş olarak iyice yoğrulur. Yoğurma işleminin teknik tabiri kürlemedir. Burada amaç ete eklenen baharat ve sarımsağın etin tüm noktalarına homojen biçimde karıştırılmasıdır. Sucuk yapımın en yorucu ve püf noktası budur. Bu malzeme ağzı açık olarak mayalanmak üzere 24 saatliğine buzdolabının en alt rafına veya ağzı hafif delikli streç filmle kapatılarak yağmur, güneş ve kuşların ulaşamayacağı bir balkona kaldırılır. Baharat konusunda herkesin kendi tarifi olabilir ve zaten farklı lezzetteki sucukların sebebi budur. Sucuğa, kişniş, zencefil, tarçın, karanfil, çemen gibi pek çok baharat katılabilir, verdiğimiz oranlar azaltılıp eksiltilebilir. Acı isteyenler daha çok acı biber katabilir. Burada önemli olan Tuz, acı biber ve sarımsağın belli bir oranın altına düşmemesidir aksi takdirde sucuğun saklanma süresi düşecektir.


24 saatlik bu süre mayalanma süresidir veya diğer bir ifade ile fermantasyon süresidir.  Fermante edilmeyen sucukların hem tadı iyi olmayacak hemde saklama süresi düşük olacaktır. Fermante süresi arzuya göre uzatılabilir ama 48 saat üzerine çıkmayın diyorum.
 
Fermante işlemi bittikten sonra hazırlanan malzemeden ufak bir parça tavada kızartılır, eğer ağız tadına uygunsa sucuk hammaddesi tamamdır. Eğer uygun değilse eksik olduğu düşünülen malzeme eklenir ve söz konusu malzeme iyice karıştırıldıktan sonra bir 6-12 saat daha beklenir.
 
Bu süreçten sonra bağırsaklarımız ele alınır, asında hijyenik olarak bağırsakların içerisinde yağ kalmaması gereklidir ancak bu biçimde bağırsağı piyasada bulmak mümkün değildir. Bu sebeple büyük firmalar daha hijyenik olan suni bağırsak kullanılırlar. Ben yöntem olarak bağırsakları sıcak sirkeli suda 2 saat beklettikten sonra ayrı bir kaptaki  sıcak sirkeli sudan geçirip o şekilde kullanıyorum.  Bağırsak kullanımında farklı teknikler bulunmakla beraber biz yöntem olarak bağırsakları yarımşar metrelik parçalara bölüp her parçanın bir ucunu bağlıyoruz, sonra bunlara sucuk doldurup açık ucu bağlayıp her iki ucu birbirine bağlayarak kangal elde ediyoruz.  Kalın bağırsaktan elde edilen kuru bağırsakların yarım metrelik parçalarına ortalama 480 gr sucuk doldurulur. Yani toplamda tarifini verdiğimiz yaklaşık 11 kilo malzemeden yaklaşık 22-23 kangal çıkacaktır. Parmak sucuk yapımı için yarım metre yerine 20 cm’lik parçalar doldurulur. 


Doldurma işlemine gelince elde edilen malzeme tamamlandığında; ağzı hunili makineye doldurularak huniden kıyma çıkana kadar elle çevrilerek havası alınır. Bu noktada dikkat edilmesi gereken husus motorlu makine kullanılmamasıdır. Elle çevrilen kıyma makinesi bulamadıysanız (piyasada 40-80 Ytl arası fiyatla satılır, ayrıca metalden imal sucuk hunilerini magal vs satan yerlerde bulabilirsiniz) motorlu makinede kullanılabilir ancak burada hava boşluğu kalmamasına dikkat edilmeli. Bir yandan makine kolu çevrilerek malzeme bağırsağa doldurulurken diğer elimizle bağırsağı huniye doğru ittirerek sucuğun iyice dolması sağlanır. Bu baskıyı iyi ayarlayarak bağırsağı patlatmamaya ve boşluk bırakmamaya dikkat etmeliyiz. İyi bir doldurumda bağırsak aslında otomatik olarak kangal biçimini alacaktır 


Kangallar tamamlandıktan sonra havadar ve kesinlikle güneş görmeyen bir yere ip gerilerek asılırlar. Havanın durumuna bağlı olarak 5-7 gün içinde kangallar fazla suyunu kaybederek rengi kahverengiye dönüşür ve yiyecek hale gelirler. Daha sonra beze sararak buzdolabında saklayabilirsiniz veya dışarıda bekletebilirsiniz ancak giderek daha fazla kuruyacaktır sucuklar. Sonuçta afiyetle yiyebileceğiniz Yanpar Sucuklarını yapıp, bizide davet etmeyi unutmayınız. Balkonda beklettiğimiz için kuşların saldırılarından koruyacak bir sistem kurmayı unutmayınızç Ayrıca yaptığınız kangalları ilk üç gün sirkeli suya batırıp çıkararak bağırsak üzerine oluşabilecek bakterilerin bir nebze önüne geçmiş olursunuz bizden hatırlatması.

Pastirmam.com


Kaynağından Farklı Tatlar Farklı Lezzetler… Sloganı İle 

2005 Yılında Sektörde Bir Eksiklik Olarak Gördüğümüz Kayseri Dışında Yaşayan ve Kayseri’nin Yöresel Lezzetleri Pastırma Sucuk ve Mantı Yemek İsteyen İnsanların Bu Ürünlerin Ana Vatanı Olan Kayseri’den İnternet Aracılığı ile Rahatça ve Güvenle Alışveriş Yapabilecekleri Bir Sanal Mağaza Oluşturmaya Karar Verdik.

Kayseri Yöresel Lezzetler Satış Mağazasını Kurarak Bu işe Öncü Firma Olmanın Gururunu 7.Yılımızda Sizlerle Birlikte Yaşamaktayız.

Kayseri’nin Bu İşte İsim Yapmış Seçkin ve Güvenilir Markalarını Siz Değerli Müşterilerimizin Beğenisine Sunmaktan Mutluluk Duymaktayız.
Bu Sistem Sayesinde Her Zaman Taze Lezzetli Ürünleri Sitemizden  Rahatlıkla Temin Edebilirsiniz.Aldığınız Ürünleri Aynı Gün Kargoya Teslim Edilmektedir 

Kaynağından Farklı Tatlar Farklı Lezzetler…

Penti'den rengarenk Eğlenceli slipler

Penti’nin yeni koleksiyonunda yer alan eğlenceli slipler, sıkıcı sonbahar aylarını renklendiriyor.

Penti'den rengarenk bir ürün serisi: Eğlenceli slipler      Geniş bir ürün yelpazesine sahip iç çamaşırı koleksiyonunda, kendi değerini bilen kadınlar için yumuşacık kumaştan üretilen, terletmeyen, rengarenk slip modelleri bulunuyor.

Eğlenceli slipler, iz yapmayan özelliğiyle elbise ve eteklerle rahatlıkla giyilebiliyor. Tek parça olarak satılan çamaşırlar, farklı üstlerle kombinlenerek seçim, renk ve desen özgürlüğü sunuyor. Mikro, pamuk ve dantelin ağırlıklı olduğu koleksiyonda, fuşya, mavi, kırmızı ve lacivert renkli slipler bulunuyor.

1V1Y.com sezon fırsatları

1V1Y.COM yeni uygulamasıyla, online alışveriş tutkunlarının en büyük sıkıntısını sona erdirdi. Tüm e-ticaret ve özel alışveriş sektörüne örnek olacak uygulamayla internet alışverişi artık daha kolay, daha hızlı ve daha hesaplı.

En iyi markaların hem sezon koleksiyonlarını hem de indirimli ürünlerini tek çatı altında toplayan 1V1Y.COM, artık “sezon” ve “günün fırsatı” ayırımı yapmadan tüm ürünleri tek sepette topluyor. Gardıroplarını sezona hazırlarken, indirimli alışveriş fırsatlarından yararlanmak isteyen, hatta farklı fırsatları da aynı anda değerlendirmek isteyen online alışveriş tutkunları, artık bu iki mağazadan yaptıkları alışverişlerinde ayrı ayrı kargo ücreti ödemiyor.
1V1Y.COM, online alışveriş tutkunlarının en önemli problemine çözüm olan bir yeniliğe imza attı. Sezon koleksiyonları ile günün fırsatlarını tek çatı altında toplayan 1V1Y.COM, artık “sezon” ve “günün fırsatı” ayırımı yapmadan tüm ürünleri tek sepette toplamaya başladı. Gardıroplarını sezon ürünleriyle mevsime uygun hale getirirken, günün indirimli alışveriş fırsatlarından yararlanmak isteyenler, artık bu iki mağazadan beğendikleri ürünleri aynı sepette toplayabiliyor. Hatta “günün fırsatı” mağazasındaki farklı kampanyalardan aynı anda alışveriş yapmak da bundan böyle mümkün oluyor. Bu uygulama sayesinde online alışveriş tutkunları artık farklı mağazalar ve kampanyalar için ayrı ayrı kargo ücreti ödemiyor. Tüm e-ticaret ve özel alışveriş sektörüne örnek olacak uygulamayla internet alışverişi artık daha kolay, daha hızlı ve daha hesaplı.
Ürün adedi %70, marka sayısı iki katı arttı
Hazırladıkları sürprizlerle her gün ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunduklarını belirten 1V1Y.COM Yönetici Ortağı Levent Hatay, “tek sepet” uygulamasıyla bu deneyimi yepyeni ve çok daha konforlu bir noktaya taşıdıklarını söyledi. Hatay, “Kısa bir süre önce başlattığımız sepet birleştirme uygulamasından sonra, sepet başına düşen ürün adedimizde ortalama %70 oranında bir artış oldu. Dahası aynı sepetteki farklı marka sayısı da iki katına çıktı. Yakalanan bu başarı beklentimizin de üzerindeydi. Cirolarımızda çok önemli bir artış yakalamamızı sağlayan ‘tek sepet’ sayesinde 2012 yılını dikkat çekici bir büyümeyle tamamlayacağımıza inanıyoruz,” dedi.
Bir Varmış Bir Yokmuş’a üye olmak, en iyi markalara ve sezonun en iyi koleksiyonlarına kaçırılmayacak fırsatlarla sahip olmak için www.1v1y.com adresini tıklayabilirsiniz.

Mavi Sonbahar koleksiyonunda % 30 indirim

Mavi mağazalarında kışlıklara yer açıyor, seçili Sonbahar ürünlerinde indirim fırsatları sizleri bekliyor.

Mavi, Sonbahar-Kış koleksiyonunda da mükemmel kalıplarıyla vücuda tam oturan jeanleri, kazakları, montları ve birçok eşsiz parçası ile fark yaratıyor. Bu kış, modası geçmeyen oduncu gömlekler, fit denimler, indigonun açıklı, koyulu birbirinden farklı tonları ile Mavi dikkat çekiyor. Farklı yıkama ve kumaşlara sahip polo t-shirt ve sweatshirtler, bluzlar, hırkalar, elbiseler Mavi severlere özgün bir stil kazandırıyor. Çeşit çeşit modeller sunan marka sezona damgasını vurmayı iyi biliyor.
Sonbahar ürünlerinde indirim fırsatı
Mavi mağazalarında 2012 Sonbahar ürünlerinde %30 indirim fırsatı sizleri bekliyor.
Kampanya sadece seçili Sonbahar ürünlerinde geçerlidir. Seri sonu ve 2. kalite ürünlerde geçerli değildir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Fantezi İç Giyim Ürünlerinde Online Kampanyalar


Seksi İç Giyim: Fantezi İç Giyim Ürünlerinde Online KampanyalarKadının ve erkeğin arasında var olan,etkilemek ve etkilenmenin önemli şartı seksi olmak ve seksi görünmek. Çok güzel olmak, çok açık giyinmekle asla seksi olunmuyor. Basitliğe kaçan aşırı açık ve erotik kıyafetler çekici değil itici bulunuyor çoğu kişi tarafından.Yerinegöre sütyenin desteklediği göğüslerin gömleğinaçık kalan düğmelerinden bir kısmının görünmesi bile çok erotik bir görünüm yaratabiliyor, önemli olan dozunu iyi ayarlamak.

Seksi Çağrıştıran İç Çamaşırları

Erotik çamaşır denildiğinde jartiyer, bustiyer, baby doll, dantelli ve transparan külot ve sütyen takımlar, gecelikler akla geliyor. Bol dantelli siyah veya kırmızı bir mini geceliğin çekiciliği tartışılamaz. Ya da dantelli bir jartiyer ve üzerine giyilen yine dantelli veya transparan sütyen külot rengi ne olursa olsun son derece erotik bir gece giysisi. Tüm markaların farklı ve çok seksi koleksiyonları bulunuyor. Uçuk fiyatları ve son derece seksi modelleri ile Agent Provocateur markası bu tarz ürünlerde bir numara. Bir çok ünlü film yıldızı, ses sanatçısı ve milyarder bayanların kullandığı marka binlerce modelde ürün tasarlıyor.

Seksi İç Giyim Markaları ve Modelleri

Seksi İç Giyim Markaları ve ModelleriAgent Provocateur’un başını çektiği bu tip koleksiyonları Triump, Berrak, Kom , Yeni İnci, Anıl ve daha bir çok marka tasarlıyor. Agent Provocateur’un onlarca farklı ve erotik korsesi bulunuyor. Dantellerle, tüllerle tasarlanmış ürünler hem inceltip vücudu şekillendiriyor hem de daha çekici bir güzellik sağlıyor. Çoğunda dantel, şifon, tül ve destekler kullanılmış. Siyahın ağırlıkta olduğu modellerde gelinler için hazırlanmış beyazlar da bulunuyor. Vücudu adeta bir kum saati şekline sokan bu korseler önden yada arkadan kopça ile kapatılıyor. Dantelleri daha farklı ve güzel göstermek için ise altına ten rengi astar konulmuş. Jartiyerlerle kombinlendiğinde karşı konulmaz bir cazibe yaratıyor.Öylesine güzel ve farklı modelleri var ki gece kıyafeti olarak bile kullanılabiliyor. Markanın birbirinden güzel sütyen ve külotları da bulunuyor. Özel gecelerde jartiyer ilavesi ve bel korseleri ile kullanıldığında çok farklı bir görünüm çıkıyor ortaya. Playsuit markanın en can alıcı koleksiyonu. Erotizmi tamamen yansıttığı bu koleksiyonda kırmızı ve siyah renk kullanılmış. String külotlar ve bantlarla süslenmiş badylerin üst kısmında sütyen yok. Sadece göğüs uçlarını kapatan düz ya da püsküllü minik parçalar kullanılmış. La Saude markasına ait bustiyerlerin göğüs kısmı dantelli, arkası tül ve boydan boya kopçalı. Laura Baresseagatha BST isimli jartiyerin uzun kesim tasarlanmış. Siyah ve kopçalı ürün dantel detaylarla hareketlendirilmiş, %85 polyester, %15 elastan. Reflections Honeymoon Bustiyerin bedenkısmı dantelli sutyen kısmı ise düz. Bu özellik ürüne ayrı bir hava katıyor. Jartiyer modelleri de oldukça farklı markalarda farklı modellerde üretilmiş. Nurteks jartiyerler 5’li takı olarak satılıyor. Sette sütyen, külot, jartiyer kemeri, çorap ve askı bulunuyor. Bu da çoklu kullanım imkanı sağlıyor. Bazı modellerinde fır fır detaylı jartiyer kemerleri hem yaramaz hem de erotik bir görünüm sağlıyor. Gecelikler erotik kıyafetlerin içinde en rahat buna rağmen en çekici görünüm veren giysiler. Anıl birbirinden şık gecelik modelleri ile son derece çekici görünüm yaratıyor. Geceliklerini genelde stringle tamamlayan marka siyah ve kırmızı renklere ağırlık vermiş. Transparan tül veya dantel kullanılarak hazırlanmış modeller sırtta çapraz askılı, bek ve göğüs dekolteli bir çok modelde tasarlanmış. Berrak markasına ait 2402 modeli evde de çekici olmayı sağlayan bir model. Siyah mini şortu ve omuzdan bağlamalı üstü dantelli atleti ile hem rahat hem çekici bir görünüm sağlıyor. Siyah uzun gecelik modeli 2612 uzun ve yırtmaçlı, göğüs kısmı ise korsajlı.

Online Mağazalar ve İndirimler

Beyazkutu.com adlı online mağaza seksi iç giyim ürünlerini mağazasında satıyor. İndirim fırsatları ve üyelerine 20 TL beyaz puan hediye eden mağazada oldukça fazla çeşit bulunuyor. Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Agent Provocateur farklı ve çekici modellerini kendi online satış mağazası Agentprovocateur.com’da satıyor. Sık sık %50’ye varan indirimler yapan mağaza sezon sonunda da özel indirimler yapıyor. Online satışın en büyük ve en çok çeşit bulunduran mağazalarından Zidaya.com Miorre, Anıl, Orkide, Suwen, Anıt, New Bride ve daha bir çok Türkiye ve Dünya’da ünlü markaların iç çamaşırlarını satıyor. Üyelerine 50 TL hediye çeki sunan mağazada kargo da ücretsiz.

Alyans Modelleri


2012 yılının gelin adayları arasındaysanız bu yazımız tam size göre. Hayat boyu eşiniz ile sizi birbirine bağlayacak olan alyansınız özel olmasını itiyorsanız işte size önerilerimiz.


  
Erkek ve kadın için çok önemli olan alyans; yani sizi birbirinize bağlayan sevginizin yanı sıra bunun fiziksel göstergesi bu geleneksel mücevher seçimi için daha karar verememişseniz size birçok tiyo vermek istiyoruz.

Şüphesiz sevginin bağlayıcılığı kadar hiç bir şey önemli değildir. Fakat evlilik ve sözde de alyans olmazsa olmazlar arasında yer alır. Alyans deyince akla ilk gelen düz ve sarı renkteki altın modellerdir. Fakat bunlar klasikleştikleri için artık çok fazla tercih edilmemektedir. Özellikle bu yıl hem şekillerde hem de yapılan maddenin renginde oldukça farklılıklar ortaya çıkmaktadır.

2012- alyans-modelleri

Öncelikle kullanılan malzeme hakkında bilgi verelim. Piyasada yeşil, kırmızı, sarı ve beyaz olmak üzere birçok renkte ürün bulmak mümkün. Tabi bunlar, içeriğinde madde yoğunluğu ve element farkına göre sadece renk değil; fiyat olarak da fark göstermektedir. 2012 alyans modelleri arasında en trend olanlar ise renkli modeller. Çünkü platin; yani beyaz modeller ve klasik sarı altın artık oldukça demode olmuş durumda. Ancak “renkli” derken aklınıza rengârenk tonlar gelmesin. Buradaki renkler beyaz altın ile birlikte yeşil altın ve kırmızı altın olarak adlandırılan bakıra dönük renkteki altınlardır. Bunlardan renk kombinasyonu yapılabileceği gibi tek renk halinde de ürünler ortaya çıkabilmektedir. Fakat kadınlar tarafından en çok tercih edilen bakır rengindeki alyanslardır.

alyans-modelleri-2012

Gelelim 2012 alyans modellerindeki şekillere: bu yıl şekil seçeneği oldukça bol. Hatta bazen kafanız karışabilir bile. Ancak biz size bu yıl en çok moda olanlardan bahsedeceğiz. Öncelikle bu yıl revaçta olan olimpiyat modelleridir. 3 rengin bir arada kullanıldığı bu model çiftler tarafından oldukça ilgi görmektedir. İkinci olarak ise, üst kısımlarında çiftlerin isimlerinin yazılı olduğu modeller çok tercih edilmekte. Birbirilerinin isimlerinin yazılı olduğu bu yüzükleri taşımak isteyen çiftler için ise bu seçenek oldukça şık. Son olarak ise oldukça orijinal bir fikir olan parmak izi modelleridir. Çiftlerin parmak izlerinin yer aldığı bu modeller de birbirinize olan bağlılığınızı simgelemek adına oldukça anlamlı ve gösterişli seçeneklerdir.