21 Kasım 2012 Çarşamba

Finansbank’tan Öğretmenler Günü’ne Özel İhtiyaç Kredisi

Finansbank

Finansbank, Öğretmenler Günü’ne özel olarak tüm öğretmenlere, %1.29 faiz oranı ve 60 aya kadar vade seçeneği ile dosya masrafsız ihtiyaç kredisi sunuyor. 30 Kasım 2012 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile öğretmenler her türlü ihtiyaçları için Finansbank’tan kredi sağlayabilecek.

Bankacılık sektöründe 25 yıldır faaliyet gösteren Finansbank, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düşük faizli dosya masrafsız ihtiyaç kredisi ile kutluyor. Öğretmenleri bu özel günde yalnız bırakmayan Finansbank, %1.29 faiz oranlı ve dosya masrafsız olarak sunduğu yeni ürününde 60 aya kadar da vade seçeneği sağlıyor.
Finansbank Kitle Bankacılığı Direktörü Enis Kurtoğlu, öğretmenlere özel olarak başlatılan bu yeni kampanya ile tüm öğretmenlere acil ihtiyaçlarını uzun vadeli bir ihtiyaç kredisi ile karşılama imkanı sunulduğunu belirtti. Kurtoğlu, birçok avantajı beraberinde getiren kampanya ile ilgili olarak  “Öğretmenlik mesleğine gönül veren insanların ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bu kampanyayı onlar için özel olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak hayata geçirdik. %1.29 gibi çok cazip faiz oranımızın yanısıra birçok avantaj ile onlara destek olmayı sürdürüyoruz” dedi.
Kasım ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyada hesaptan verilecek bir adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı ile kredi süresi boyunca Hesap İşletim Ücreti muafiyetinin yanında konut kredisinde dosya masrafı, ipotek ve ekspertiz ücretinde %25 indirim fırsatları bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder