21 Kasım 2012 Çarşamba

Profilo Sinemaları Bedava Bilet Dağıtmaya Devam Ediyor


Profilo Sinemaları her hafta facebook takipçileri için salonu kapatıyor. Her hafta vizyondaki en yeni ve çarpıcı filmleri Profilo Sinemaları takipçileri ÜCRETSİZ izleyebilecek. Siz de Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girerek ‘James Bond - Skyfall’ filmi özel gösterimine 2 kişilik davetiye kazanabilirsiniz. Katılmak için acele edin

Profilo Sinemaları - Logo
Sinemaseverlerin buluşma noktası Profilo Sinemaları, sosyal medyada çığır açacak kampanyalara devam ediyor. Yılın en çok beklenen filmlerinden ‘James Bond - Skyfall’ filminin bir seansını tamamen facebook takipçilerine ayırıyor.
19 - 25 Kasım tarihleri arasında Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girerek, filmle ilgili soruları doğru yanıtlayan her 50. kişiye, 27 Kasım saat 19:15’te gerçekleşecek ‘James Bond - Skyfall’ filmi özel gösterimine 2 kişilik davetiye hediye! Bedava biletleri paylaşmak için uygulamaya facebook’daki yakın arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz.
Profilo Sinemaları’nın, facebook sayfası takipçilerine özel ücretsiz film gösterimleri her hafta yeni filmlerle yıl boyu devam edecek.
Ayrıntılı bilgi için: http://apps.facebook.com/bedavasinema/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder