24 Kasım 2012 Cumartesi

Polo Sporu Jean’le Buluştu: U.S. Polo Assn. DenimCo.

Polo Sporu Jean’le Buluştu 

Polo sporunun ilhamıyla tasarlanan U.S. Polo Assn., yeni jean koleksiyonu U.S. Polo Assn. DenimCo.’yu modaseverlerle buluşturuyor.      U.S. Polo Assn., yeni jean koleksiyonu U.S. Polo Assn. DenimCo.’yu modaseverlerle buluşturuyor. U.S. Polo Assn. DenimCo. koleksiyonuyla birlikte tüketicileri jean pantolondan elbiseye, gömlekten monta çok zengin ürün grubu bekliyor.

Genç modaseverlere özel trendy parçalarla dikkat çeken U.S. Polo Assn. DenimCo., polo sporunun ruhunu yansıtan özel detaylar, baskılar ve amblemlerle göz dolduruyor.
Koleksiyonda iki farklı trend hakim: İlki, az detaylı ama şık kesimlerden oluşan rinse yıkamalı, düz, non-denim görüntülü ve renkli denim modeller. Diğeri ise ağır yıkamalı ve yıpratmalı görüntüleriyle kadınlarda denim taytlar ve skinny modeller, erkeklerde ise slim ve bol kesimli modeller. Ana koleksiyonla da bağlantılı olarak, bordo, indigo, taba ve ekru tonlarının hakim olduğu koleksiyonda, detaylarda hardal ve teal rengi kullanılıyor. Üst grup olarak tişörtler, kalın oduncular, mevsimsel gömlekler ve rengarenk trikolar bulunurken alt grupta ise yıkamalı ve düz kesimli denimler yer alıyor.
U.S. Polo Assn. DenimCo.’da pantolonlar 99,90 TL,  t-shirtler 49,90 TL, gömlek ve trikolar 99,90 TL, montları ise 189,90 TL’den başlayan fiyatlarla modaseverlerle buluşuyor.
U.S. Polo Assn. DenimCo. koleksiyonunun 2012-13 Sonbahar-Kış teması Amerika’da bulunan ve dört mevsim polo oynanan “Jackson Hole” adlı polo kulübünden geliyor. Klüp polo sporu tarihinde özel bir yere sahiptir. Görkemli dağlarla çevrili muhteşem doğası, yılın her döneminde pek çok polo tutkununu buraya çekmeyi başarmaktadır. Koleksiyon temaları her sezon farklılaşırken, U.S. Polo Assn. müşterileri polo ruhunun yansımalarından ödün vermeyen dinamik ve renkli U.S. Polo Assn. DenimCo. ile tanışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder