21 Kasım 2012 Çarşamba

Tatlıcı Tombak’tan, Tüm Gnçtrkcll Üyelerine “Bir Yiyene Bir Bedava” Fırsatı


Geleneksel lezzetlerin modern yorumcusu Tatlıcı Tombak, 15 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında GnçTrkcll üyelerinin yapacağı her fırın sütlaç, ev sütlacı, ligth sütlaç, light kazandibi, şokosüt, profiterol, krem şokola, tavukgöğsü, tavukgöğsü kazandibi, supangele, Tombak tatlısı, keşkül, aşure, sakızlı muhallebi ve sade kazandibi alışverişinde “bir tatlı alana bir tatlı” hediye ediyor.

Tatlıcı Tombak, gnçtrkcll üyelerinin damaklarını şenlendiriyor

Geleneksel lezzetleri modern bakış açısıyla buluşturan Tatlıcı Tombak, gençliğin enerjisini taşıyan ürünleriyle yeni bir kampanyaya imza atıyor. Yediden yetmişe her kesime geleneksel Türk Tatlılarını sevdiren Tatlıcı Tombak, birbirinden lezzetli ürünleri ile GnçTrkcll üyelerinin damaklarını şenlendiriyor.
Enfes tatlıları ile gençlerin enerjisine enerji katacak Tatlıcı Tombak, 15 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında ile GnçTrkcll üyelerinin yapacağı her alışverişte bir tatlı alana bir tatlı hediye ediyor. Kampanya süresince “iki yiyip bir kazanacak” GnçTrkcll üyelerinin Tatlıcı Tombak’ın bu kampanyasından yararlanması için yapacağı şey ise çok kolay.
SFR9 yazıp 2222 yollayan tüm GnçTrkcll üyeleri, Tatlıcı Tombak şubelerinde enfes lezzetlerden bir tane daha tatma şansına sahip olacak. Kampanya kapsamında Turkcell üyesi gençler, Tatlıcı Tombak’tan enfes fırın sütlaç, ev sütlacı, ligth sütlaç, light kazandibi, şokosüt, profiterol, krem şokola, tavukgöğsü, tavukgöğsü kazandibi, supangele, Tombak tatlısı, keşkül, aşure, sakızlı muhallebi ve sade kazandibi seçeneklerinden istedikleri ikincisini ücretsiz yiyebilecek.
En kaliteli hammaddeler ile ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgeli Tatlıcı Tombak tesislerinde üretilen ürünler ve Tatlıcı Tombak'ın GnçTrkcll kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi için www.tombakgida.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder