28 Eylül 2012 Cuma

Ekonomik Ev Sinema ve Ses Sistemi Çözümleri


Televizyonların artık çok daha yüksek çözünürlüğe sahip olması ve 3D ve Led gibi yeni nesil teknolojilere ayak uydurması artık sinema konforunu size evinizde yaşatmaya başladı. Ünlü markalara ait bu sistemler sayesinde bütçenize göre evinizi küçük bir sinema salonuna dönüştürmek mümkün. Belki de bu sayede artık hafta sonlarını kalabalık, trafik, ses ve gürültünün içinde bir sinema köşesinde olmak yerine evinizde sevdikleriniz ile geçirebilirsiniz. Üstelik sinema sistemi dediğimiz zaman gözünüzde korkmasın. Ekonomik ev sinema sistemleri sayesinde bütçenize göre bir model bulmak mümkün.
Ekonomik Ev Sinema Sistemi Çözümleri

Sipariş Edin, Kapınızda Ödeyin! Kredi Kartına Taksit İmkanı!

Ekonomik ev sistemlerini Teknosa.com, Webdenal.com, Kliksa.com gibi siteleri ziyaret ederek alabilirsiniz. Philips, Sony, Lg, Samsung gibi ünlü markaların ürünleri çok makul fiyatlar ile satışta. Bu ürünler kalite olarak bir adım daha önce olan markalar. Anonim markaları tercih etmek sizin için pek de iyi sonuçlar doğurmayabilir. Film izlerken seslerin doğru yönden orantılı ve düzgün gelmesini istiyorsanız ünlü markalara yönelin. Kredi kartına taksit imkanları ve kapıda ödeme hizmeti ile ürünü farklı yönlerden temin edebilirsiniz. Üstelik hediye kuponları da sizi bekleyen diğer avantajlar.

Ekonomik Modellerin Başını Çeken Markalar

Sinema sistemleri konusunda Samsung, Lg, Sony, Philips gibi dünya çapında ünlü markalar bir adım daha önce. 250 TL'den başlayan fiyatlarla bu modellere ulaşabildiğiniz gibi 2000 TL'den pahalı modeller de bulunuyor. Bu sayede bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun olanı görebiliyorsunuz. Webdenal.com'da satışta olan Sony markasına ait birçok marka %20'den başlayan indirim oranları ile satışta. Kampanyaların yılın her günü devam etmesi ise size geniş bir sipariş zaman aralığı veriyor. USB girişi sayesinde sadece DVD'leri değil harici bellekten de filmleri high definition izleme imkanınız var. Hatta Sony markası bu konuda biraz daha ileri gitmiş ve oldukça güzel bir akıllı sistemi modellerine entegre etmiş. Daha önce normal kalitede çekilmiş bir filmi daha yüksek kaliteye çevirme ve oynatma özelliğine sahip. Bu sayede önceden izlediğiniz ancak kalitesinden şikayet ettiğiniz klasikleri bir kere de Sony farkıyla izleyin. Eski modellerde bulunan kablo problemi de artık yeni ürünlerde bulunmuyor. HDMI kablo sayesinde tek bir kablodan yüksek kalite ve sese ulaşmak mümkün. Öyle ki yeni nesil televizyonlarda bulunan HDMI çıkışı da bu tür sistemler ile uyumlu olmak için. Bu arada konu ile alakalı bir şeyi de belirtmek gerek. Playstation gibi HDMI girişi olan başka ürünleri de kullanıyorsanız kablo çıkar-tak işi ile uğraşmamak için HDMI giriş sayısına da dikkat etmekte fayda var. 5+1 olarak satılan bu ürünlerde bulunduğunuz yerde dört farklı köşe için 4 tane hoparlör ve bas ayarı içinde 1 tane subwoofer bulunuyor. Ekonomik modeller genellikle filmi USB ve DVD ile oynatmanız için tasarlanmıştır. Daha yüksek özelliklere sahip modeller sayesinde ise İnternet üzerinden film indirme, kablosuz bağlantı yani Bluetooth gibi ek özellikler de mevcut. Çok eski filmler 5+1 ses sistemi ile istenilen performansı vermez. Bu arada eğer televizyonunuz Lcd ve plazma değil tüplü modellerden ise 3.5mm jack dönüştürücü de alacağınız cihazda olması lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder