28 Eylül 2012 Cuma

Şehri Keyif Fırsat Sitesi


Bulunduğunuz şehirdeki en keyifli aktivitelere en uygun fiyatlarla katılmak, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla satın almak için işletmelerin duyurduğu indirim ve kampanyalardan faydalanmanızı sağlayan sehrikeyif.com grup alışveriş modelinin başarıyla uygulandığı bir sosyal satın alma platformudur. 25 Ağustos 2010 yılından bu yana yayında olan sehrikeyif.com , 2003 yılından beri TVI Group bünyesindeki TVI Bilgi Teknolojileri tarafından kurulmuştur.
Yeme-içme , alışveriş, tatil, kültürel aktiviteler, eğlence, güzelik/bakım, sağlık ve eğitim gibi bir çok alanda çeşitli fırsatların yer aldığı sehrikeyif.com , sadece seçkin ve müşteri odaklı çalışan işletmelerin fırsatlarını yayınlayan, müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulduğu bir platformdur. Bu sebeple sadece iş günlerinde değil tüm hafta boyunca 09:00 – 24:00 saatleri arasında müşteri desteği sağlayan sehrikeyif.com Çağrı Merkezi’ne mail veya telefon ile ulaşarak soru ve sorunlarınız için destek alabilirsiniz.
Sehrikeyif.com’a ücretsiz üye olarak ilgi alanınıza ve yaşadığınız şehre uygun fırsatların mailize gelmesini talep edebilir ve süresi dolmadan tüm fırsatlardan haberdar olabilirsiniz. Güncel fırsatların yanı sıra Kaçan Fırsatları ‘da görebileceğiniz sehrikeyif.com ’da dilerseniz il il dilerseniz tüm Türkiye için geçerli olan fırsatları da görüntüleyebilirsiniz.
Fırsatların sadece 1 gün yayınlandığı sehrikeyif.com ‘da herhangi bir fırsata yoğun talep olduğunda , söz konusu fırsat ertesi gün “yan fırsat” olarak yayınlanabilmektedir.
Size uygun olan fırsatları “Fırsata Bak” butonu sayesinde inceleyebilir ve “Hemen Al” butonu ile kredi kartı, havale veya eft ile ödeme yapabilirsiniz. Fırsatı İnceleme sayfasında fırsat detaylarının ve avantajlarının yer aldığı “Fırsatın Güzellikleri” ve fırsatın kullanım detaylarının yer aldığı “Nasıl Kullanırım?” bölümleri, fırsatın bitimine ne kadar kaldığını gösteren bir sayaç, kaç kişinin söz konusu fırsatı yakaladığı hakkında bilgi veren bir başka sayaç, Fırsatı Hediye Et butonu, fırsat indirimini ve net kazancınızı görebileceğiniz bir gösterge ve “Hemen Al” butonu bulunmaktadır.
Satın alma ekranında SSL Sertifikası bulunan sehrikeyif.com ’ da üst düzey güvenlik önlemleri mevcuttur , dolayısıyla ödeme yapan üyenin kredi kartı bilgilerinin 3. şahıslar tarafından görüntülenmesi veya saklanması söz konusu değildir.
Yayın hayatına başladığı zamandan bu yana yaklaşık 100.000 fırsatın yakalandığı sehrikeyif.com tüketicilere olduğu kadar üreticilere de avantajlar sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder