28 Eylül 2012 Cuma

Özel Alışveriş Kulüpleri


Sadece interneti kullanarak binlerce seçkin markaya ulaşmak ve ürünlere daha avantajlı fırsatlarla sahip olanların tercih ettiği Özel Alışveriş Kulüpleri son zamanlarda internetten alışveriş konseptine dahil olan ve online alışverişin kolaylıklarını kaliteli ürün ve kaliteli hizmet ile birleştiren platformlardır.

Dünyada ilk defa 2002 yılında Fransa’da ortaya çıkan private shopping yani kapalı devre (veya kişisel) alışveriş modeli, Türkiye’ye 2007-2008 yıllarında giriş yapmıştır. Kapalı devre alışveriş modeli tanımından da anlaşılacağı üzre , Özel Alışveriş Kulüpleri sadece üyelerine hizmet veren sitelerdir ve üye olabilmek için , sitenin bir üyesi tarafından davet almak gereklidir.

Özel alışveriş kulüplerinin üyelerine , dünyaca ünlü ve seçkin markaların sınırlı sayıdaki ürünlerine % 50’den başlayan indirimlerle sahip olma ve çok özel kampanyalardan faydalanma gibi bir çok ayrıcalık tanınmaktadır.

Giyim, oyuncak, teknoloji, dekorasyon, kozmetik, aksesuar, spor malzemeleri gibi bir çok kategoride ürünün, özel avantajlarla satıldığı özel alışveriş kulüplerindeki üyeler , davet ederek başka bir üye getirdiğinde, söz konusu site üzerinden sipariş vereceği alışverişlerinde kullanmak üzre üye başına 10 TL’ye kadar “alışveriş kuponu” kazanmaktadırlar. Ayrıca zaman zaman hediye çekleri , ücretsiz kargo gibi sadece üyelere özel birçok sürpriz avantaj sunan Özel Alışveriş Kulüpleri üyeye özel fırsatlarda sunmaktadırlar.

Özel Alışveriş Kulüplerinde alışveriş sepetine gönderilen ürünlerin ödemelerinde indirim kuponu, alışveriş kuponu ve kargo kuponu kullanılabilmek ve ödemeler kredi kartı ile yapılmaktadır. EV SSL Sertifikasına sahip olan özel alışveriş kulüpleri mümkün olan en üst düzey güvenlik önlemleri ile donatılmış olduğu için kredi kartı kullanarak ödeme yapmak son derece güvenlidir.

Satışta olan ürünlere kadın, erkek, çocuk, teknoloji, ev dekorasyon gibi bir çok kategori yardımıyla kolayca ulaşılabilirken, yakında satışa sunulacak marka ve ürünler bilgilendirme mailleri ile kulüp üyelerine duyurulmaktadır. Bir çok özel alışveriş kulübünde alışveriş hakkında tüyolar, moda anketleri, son moda trendler ve markalar hakkında kapsamlı bilgilerin bulunduğu bloglar bulunmaktadır.

Üyelerinin her yerde kulübe bağlanarak fırsat ve kampanyaları kaçırmamaları için cep telefonu yazılımları bulunan Özel Alışveriş Kulüpleri indirimli ve kaliteli alışverişin yanı sıra dünyaca ünlü markalara ulaşamayan ve yurt dışından alışveriş yapmak zorunda kalan tüketiciler için ciddi bir kolaylık sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder