28 Eylül 2012 Cuma

Alyans Modelleri


2012 yılının gelin adayları arasındaysanız bu yazımız tam size göre. Hayat boyu eşiniz ile sizi birbirine bağlayacak olan alyansınız özel olmasını itiyorsanız işte size önerilerimiz.


  
Erkek ve kadın için çok önemli olan alyans; yani sizi birbirinize bağlayan sevginizin yanı sıra bunun fiziksel göstergesi bu geleneksel mücevher seçimi için daha karar verememişseniz size birçok tiyo vermek istiyoruz.

Şüphesiz sevginin bağlayıcılığı kadar hiç bir şey önemli değildir. Fakat evlilik ve sözde de alyans olmazsa olmazlar arasında yer alır. Alyans deyince akla ilk gelen düz ve sarı renkteki altın modellerdir. Fakat bunlar klasikleştikleri için artık çok fazla tercih edilmemektedir. Özellikle bu yıl hem şekillerde hem de yapılan maddenin renginde oldukça farklılıklar ortaya çıkmaktadır.

2012- alyans-modelleri

Öncelikle kullanılan malzeme hakkında bilgi verelim. Piyasada yeşil, kırmızı, sarı ve beyaz olmak üzere birçok renkte ürün bulmak mümkün. Tabi bunlar, içeriğinde madde yoğunluğu ve element farkına göre sadece renk değil; fiyat olarak da fark göstermektedir. 2012 alyans modelleri arasında en trend olanlar ise renkli modeller. Çünkü platin; yani beyaz modeller ve klasik sarı altın artık oldukça demode olmuş durumda. Ancak “renkli” derken aklınıza rengârenk tonlar gelmesin. Buradaki renkler beyaz altın ile birlikte yeşil altın ve kırmızı altın olarak adlandırılan bakıra dönük renkteki altınlardır. Bunlardan renk kombinasyonu yapılabileceği gibi tek renk halinde de ürünler ortaya çıkabilmektedir. Fakat kadınlar tarafından en çok tercih edilen bakır rengindeki alyanslardır.

alyans-modelleri-2012

Gelelim 2012 alyans modellerindeki şekillere: bu yıl şekil seçeneği oldukça bol. Hatta bazen kafanız karışabilir bile. Ancak biz size bu yıl en çok moda olanlardan bahsedeceğiz. Öncelikle bu yıl revaçta olan olimpiyat modelleridir. 3 rengin bir arada kullanıldığı bu model çiftler tarafından oldukça ilgi görmektedir. İkinci olarak ise, üst kısımlarında çiftlerin isimlerinin yazılı olduğu modeller çok tercih edilmekte. Birbirilerinin isimlerinin yazılı olduğu bu yüzükleri taşımak isteyen çiftler için ise bu seçenek oldukça şık. Son olarak ise oldukça orijinal bir fikir olan parmak izi modelleridir. Çiftlerin parmak izlerinin yer aldığı bu modeller de birbirinize olan bağlılığınızı simgelemek adına oldukça anlamlı ve gösterişli seçeneklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder