28 Eylül 2012 Cuma

1V1Y.com sezon fırsatları

1V1Y.COM yeni uygulamasıyla, online alışveriş tutkunlarının en büyük sıkıntısını sona erdirdi. Tüm e-ticaret ve özel alışveriş sektörüne örnek olacak uygulamayla internet alışverişi artık daha kolay, daha hızlı ve daha hesaplı.

En iyi markaların hem sezon koleksiyonlarını hem de indirimli ürünlerini tek çatı altında toplayan 1V1Y.COM, artık “sezon” ve “günün fırsatı” ayırımı yapmadan tüm ürünleri tek sepette topluyor. Gardıroplarını sezona hazırlarken, indirimli alışveriş fırsatlarından yararlanmak isteyen, hatta farklı fırsatları da aynı anda değerlendirmek isteyen online alışveriş tutkunları, artık bu iki mağazadan yaptıkları alışverişlerinde ayrı ayrı kargo ücreti ödemiyor.
1V1Y.COM, online alışveriş tutkunlarının en önemli problemine çözüm olan bir yeniliğe imza attı. Sezon koleksiyonları ile günün fırsatlarını tek çatı altında toplayan 1V1Y.COM, artık “sezon” ve “günün fırsatı” ayırımı yapmadan tüm ürünleri tek sepette toplamaya başladı. Gardıroplarını sezon ürünleriyle mevsime uygun hale getirirken, günün indirimli alışveriş fırsatlarından yararlanmak isteyenler, artık bu iki mağazadan beğendikleri ürünleri aynı sepette toplayabiliyor. Hatta “günün fırsatı” mağazasındaki farklı kampanyalardan aynı anda alışveriş yapmak da bundan böyle mümkün oluyor. Bu uygulama sayesinde online alışveriş tutkunları artık farklı mağazalar ve kampanyalar için ayrı ayrı kargo ücreti ödemiyor. Tüm e-ticaret ve özel alışveriş sektörüne örnek olacak uygulamayla internet alışverişi artık daha kolay, daha hızlı ve daha hesaplı.
Ürün adedi %70, marka sayısı iki katı arttı
Hazırladıkları sürprizlerle her gün ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunduklarını belirten 1V1Y.COM Yönetici Ortağı Levent Hatay, “tek sepet” uygulamasıyla bu deneyimi yepyeni ve çok daha konforlu bir noktaya taşıdıklarını söyledi. Hatay, “Kısa bir süre önce başlattığımız sepet birleştirme uygulamasından sonra, sepet başına düşen ürün adedimizde ortalama %70 oranında bir artış oldu. Dahası aynı sepetteki farklı marka sayısı da iki katına çıktı. Yakalanan bu başarı beklentimizin de üzerindeydi. Cirolarımızda çok önemli bir artış yakalamamızı sağlayan ‘tek sepet’ sayesinde 2012 yılını dikkat çekici bir büyümeyle tamamlayacağımıza inanıyoruz,” dedi.
Bir Varmış Bir Yokmuş’a üye olmak, en iyi markalara ve sezonun en iyi koleksiyonlarına kaçırılmayacak fırsatlarla sahip olmak için www.1v1y.com adresini tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder