28 Eylül 2012 Cuma

Koçtaş'ta Avealılara özel 100 TL hediye çeki Şansı

Koçtaş'ta Avealılara özel 100 TL hediye çeki kazanma fırsatı   Avealılara Koçtaş'ta mobilya, aydınlatma, dekorasyon ve tekstil kategorilerinde 500 TL’lik alışverişe 100 TL hediye çeki fırsatı sizi bekliyor.


Kampanyadan faydalanmak için KOCTAS yazıp 5060'a SMS göndererek ŞİFREnizi alabilirsiniz.
Kampanya detayları:
Kampanya 28 Eylül - 31 Ekim 2012 tarihleri arasında Koçtaş mağazalarında geçerli olup, internet ve telefon mağazasında geçerli değildir. Kampanyadan tüm Avea müşterileri faydalanabilir. Kampanyaya katılan Avea müşterileri Koçtaş mağazalarında mobilya, aydınlatma, dekorasyon ve tekstil kategorilerinde yapacakları 500 TL ve üzerinde tutarlardaki alışverişleri için 100 TL değerinde hediye çeki kazanacaklardır.
Kampanyadan yararlanmak için KOCTAS yazıp 5060’a SMS gönderilerek katılım şifresi alınması gerekmektedir. Şifreler tek kullanımlık olup, kampanyadan birden fazla kez yararlanmak için yeni şifre alınmalıdır. Hat başına kampanyadan günde en fazla 1 kez yararlanılabilir. Kazanılan hediye çekleri Koçtaş mağazalarında yapılacak bir sonraki alışverişten itibaren geçerli olup, herhangi bir alt tutar sınırı olmaksızın tüm ürünlerde 60 gün içinde kullanılabilecektir. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir.
Avea kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar. Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş. ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş'de saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder