28 Eylül 2012 Cuma

İndirim Siteleri



Gezinomi “daha ucuza tatil bulan varsa farkını size iade edelim” diyor, üste Avantajix 20TL anında indirim kuponu (tıklayın görün) ve onun da üstüne %5 para iadesi veriyor.
- Yukarıdaki cümleyi yazdıktan sonra acaba yanlış mı yazdık diye bir daha okuduk: Yanlışlık yok, cümle doğru. En ucuz garantisi, üste de hem kupon hem para iadesi.
- Yok ben tatile çıktım da döndüm bile diyorsanız Yakala.co‘da bugün tatil fotoğraflarınız için bir fırsat var: Lukapu ile tatil fotoğraflarınızı kitap halinde basın 82,99TL yerine 35,10TL ödeyin. Avantajix’i saymazsak kazancınız %57.
SenDeGelVatandaş sitesi, ismiyle müstesna olmanın yanısıra üye olan herkese 15TL indirim çeki vermesiyle de takdirimizi topluyor. Üste Avantajix %5 para iadesi veriyor.
Lilabella.com 1 yaşına basmış, Avantajix %3,5 para iadesi veriyor ama Lilabella’daki indirimlerin yanında bizim verdiğimiz rakam devede kulak.

- Maça gitmek sinirlerinizi yoruyorsa şu sıralar PS3 FIFA 2013′ü deneyin. Markapon’dabugün 160 yerine 113TL, üste de Avantajix para iadesi var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder