21 Kasım 2012 Çarşamba

Pegasus’un Dubai Talihlileri Bu Sefer Bavullarını Tatil İçin Hazırlıyor

Dubai'ye gidecek şanslı bavullar

Pegasus Hava Yolları’nın Dubai hattı açılışı için düzenlediği keyifli Facebook kampanyası “Pegasus’la istikamet Dubai” ile arkadaşını bavula koyup fotoğraflayan 5 talihli, çift kişilik Dubai seyahati kazandı.    Yürüttüğü kampanyalar ile dijital dünyada öncü çalışmalara imza atan Pegasus Hava Yolları, her geçen gün genişletmeye devam ettiği uçuş ağının en yeni noktalarından biri olan Dubai’ye başlayan uçuşlarını kutlamak için Facebook üzerinden “Pegasus’la İstikamet Dubai” isimli keyifli bir yarışma gerçekleştirdi.

Facebook sayfasında 11 - 30 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören  “Pegasus’la istikamet Dubai” kampanyasına 1203 kişi yaratıcı fotoğraflarıyla katıldı. Bazı takipçiler evcil hayvanlarıyla, bazıları kostümleriyle bavulun içine girerken bazıları da fotoğraflarla beraber paylaştıkları eğlenceli notlarıyla yaratıcılığını ortaya koydu.
Üç hafta boyunca, bu eğlenceli kareler için tam 15.460 oy kullanıldı. Paylaşılan fotoğraflardan en çok oy alan 30 fotoğraf Pegasus jürisi tarafından değerlendirildi ve 5 şanslı bavul sahibi seçildi. Kazanan şanslı çiftlere Pegasus Hava Yolları tarafından muhteşem bir Dubai tatili hediye edildi.
Kampanyaya katılan yaratıcı fotoğrafları incelemek için: https://www.facebook.com/PegasusHavayollari/app_114004578752105 sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder