21 Ekim 2012 Pazar

Ünlüler de “loafer” giyer!

Şık olurken rahatlığı da elden bırakmak istemeyen Katie Holmes, Elizabeth Olsen, Kirsten Durst gibi ünlü isimler, ayaklarına birer “loafer” geçirmiş sokakları arşınlarken objektiflere yakalanıyor. Hollywood ünlülerinin izinden giderek bu modaya uymak istiyorsanız, klasik ya da spor istediğiniz tarzda loafer-makosen ayakkabıya yüzlerce ayakkabı markası ve binlerce modelin bir arada bulunduğu zizigo.com’da sizi bekliyor. 

Babetle ayaklarını yere basmanın tadına varanlar, havalar soğumaya başlayınca aynı rahatlığı bu kez loafer ile tadıyor. Hal böyle olunca biraz maskülen ve bir o kadar da cool görünen makosen ayakkabılar, sokakları ele geçiriyor. Bu modaya uyan ayakkabı tutkunları pek de haksız sayılmazlar. Renk ve kombin seçenekleriyle gelen makosen ayakkabılardan her kadının ayakkabı dolabında en az bir çift olmalı. 

Bu yıl bordo renk loafer moda!
Sınırsız kombin özgürlüğü tanıyan makosen ayakkabılar, ofiste klasik bir iş günü kıyafetinin altına da, hafta sonu spor kıyafetlerle birlikte de gidiyor. Üstelik solgun renklerin hakim olduğu sonbahara, onlarca canlı renk seçeneğiyle gelen makosenlerle renk katmak da elinizde. Bu yıl bordo renk loafer’lar moda, bizden söylemesi! 

Ünlü markalara ait makosen ayakkabılar zizigo.com’da!
Shoes &More, Steve Madden, Pierre Cardin, Canzone gibi seçkin ayakkabı markalarına ait, onlarca farklı modelde loafer’a avantajlı fiyatlarla sahip olmak için zizigo.com’u ziyaret edin. Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası zizigo.com, satın alınan ürünleri 1-3 günde teslim etmesi, teslimat ve iade sürecinde ücretsiz kargo servisi ve 365 gün iade imkanıyla ayakkabı tutkunlarına alışverişi keyifli ve kolay hale getiriyor. zizigo.com’dan alınan ürünlerde renk ve numara değişikliği de kolaylıkla yapılabiliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder