17 Ekim 2012 Çarşamba

Ultrabook kazanma şansı hızlıal.com’da devam ediyor

Hızlıal.com Yarışma 

Teknoloji kategorisindeki ürün çeşitliliğiyle fark yaratan Hızlıal.com, Intel işbirliği ile “Seninki ne kadar hızlı?” yarışmasına imza attı. Ekim ayı boyunca üç kez tekrarlanan yarışmada, Ultrabook, Notebook ve Netbook kazanma şansı 17 Ekim’e kadar sürecek.



Teknolojik ürünleri seviyor ve bilginize güveniyorsanız, Hızlıal.com’un Intel işbirliğiyle düzenlediği “Seninki ne kadar Hızlı?” yarışması tam size göre! 2-4 Ekim, 8-10 Ekim tarihlerinde yapılan yarışma son kez 15-17 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Bu tarihlerde hizlial.com ürün sayfalarnın sağ tarafında yer alan, Ultrabook ve hizlial.com özelindeki sorulara en doğru cevapları vererek birinci olanları Ultrabook, ikinci olanları Notebook ve üçüncü olanları da Netbook bekliyor. 

Özel hediyeler kazanma fırsatı!
Hızlıal.com ve Intel işbirliğindeki yarışmaya girenlerin kazanacağı ödüller bunlarla da sınırlı değil. Yarışmada her hafta ilk 80’e giren kullanıcılara USB fan, ilk 300’e giren yarışmacılara ise kupa bardak hediye edilecek. Yarışmada soruları doğru cevaplamanın yanı sıra arkadaşları yarışmaya davet etme ve sosyal medyada yarışmanın duyurusunu yapma da puan kazandırıyor. Birbirinden özel avantajların sunulduğu, bu heyecanlı ve eğlenceli yarışmayı kaçırmayın! Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilir ve hemen yarışmaya başlayabilirsiniz: http://www.hizlial.com/r1590/yarisma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder